taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
star wars razboiul stelelor 7 video

Razboiul Stelelor 7 – ‘Star Wars’ – vezi primele imagini din noua serie! – VIDEO

Un trailer de 88 de secunde al celui de-al șaptelea film din seria ‘Star Wars’ a fost difuzat vineri, dar spectatorii vor mai avea de așteptat destul de mult până vând vor putea savura întregul episod, a cărui premieră ar urma să aibă loc abia în decembrie 2015, transmit Reutres și AFP.

Prezentarea fusese anunțată anterior pe Twitter de regizorul J.J.Abrams drept ‘o privire fugară’ asupra ‘StarWars: The Force Awakens’, cum se va numi viitoarea peliculă din această serie începută în 1977.

Captură Foto: (c) Star Wars / YouTube

Acțiunea noului film are loc la 30 de ani după evenimentele din ‘Star Wars: Return of the Jedi’. După cum a lăsat să se vadă trailerul, care nu a dezvăluit nimic din intriga filmului, efectele speciale vor fi superioare celor de până acum din această saga cosmică.

Așteptat cu mare interes de fani, clipul de prezentare a provocat imediat un val de comentarii pe internet, în special în legătură cu forma sabiei inedite cu laser, relatează AFP.

Cu toate că mai este un an până când episodul al șaptelea va fi pe ecrane, se lucrează deja la ‘Star Wars: Episode VIII’, sub conducerea regizorului Rian Johnson, care se ocupă și de scenariu, informează Reuters, citat de Agerpres.

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns