hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

ludovic orban chitara

Rață turmentată, pion de șah, președinte străveziu – Horia Nasra (PSD) despre președintele PNL Ludovic Orban

Rață turmentată, pion de șah, președinte străveziu, sunt doar câteva dintre epitetele pe care le-a primit Ludovic Orban, președintele PNL, de la președintele PSD Cluj, Horia Nasra.

Reacția aspră a venit după ce Ludovic Orban a declarat joi că a depus, în „calitate de cetăţean al României”, o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, privind anumite fapte săvârşite de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea. Liderul liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de „pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice şi tot ce s-a întamplat după” adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Reacția PSD nu a întârziat să apară. „Se apelează la tertipul acesta atât de transparent pentru că, pe baza punerii în mişcare a unei acţiuni penale împotriva premierului, preşedintele să o poată suspendă pe doamna Viorica Dăncila şi pune capăt guvernării noastre. O guvernare rezultată în urmă votului a milioane de români şi care produce creştere economică şi generează bunăstare pentru români. (…) Am mai văzut asta în 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta. Atunci premierului i s-a cerut demisia de cinci ori. Tot atunci a fost iniţiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului. La scurt timp după aceea, „a trebuit să moară oameni” pentru că Guvernul să fie schimbat. Acel film se repetă astăzi, respectându-se acelaşi scenariu, punct cu punct”, a fost declarația lui Mihai Fifor, vicepreședintele PSD.

horia nasra psd cluj deputat presedinteO poziție în termeni mult mai duri a fost exprimată de președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra. „Plângerea penală a domnului Ludovic Orban are forţa unei raţe domestic turmentate. Orban este doar un pion pe table de şah, sfătuit de unii şi de alţii să îmbrace cămaşa de denunţător. Cu siguranţă că este cel mai mărunt şi străveziu preşedinte al PNL, din toată istoria sa, iar prin această plângere rămâne în folcor, drept Baba Dochia a politicii româneşti”, a declarat Nasra.

sus(5)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns