hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

spital gherla

Răsturnare de situație la Spitalul Gherla – concursul pentru postul de manager a fost ANULAT

Sunt patru ani de zile de când conducerea spitalului Gherla este asigurată prin manageri interimari, iar organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor pare să rămână de fiecare dată fără finalitate.

La ultimul concurs, încheiat pe 8 februarie, la care au participat trei candidați, au fost depuse două contestații. Mihaela Somlea a contestat proiectul de manager al altui candidat, al cărui conținut nu ar fi fost conform ca întindere și formă de prezentare cu cerințele obligatorii. Ghete Iulia a constestat punctajul acordat de comisia de examinare la proiectul de management. „Cu același proiect am luat 10 la București, la absolvirea cursului de management, aici am luat 5!”, a declarat aceasta.

Comisia de soluționare a contestațiilor s-a întrunit vineri seară, după expirarea celor 24 de ore de la afișarea rezultatelor. Într-un proces verbal încheiat la finalul întâlnirii s-a precizat faptul că membrii comisiei nu au fost informați oficial cu privire la decizia de numire în comisia de contestații.

„În urma discuțiilor avute în cadrul comisiei, membrii și-au declinat calitatea, având în vedere că nu au fost informați în mod oficial cu privire la decizia de numire a acestora în comisia de contestații a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică la Spitalul Municipal Gherla”, se menționează în procesul verbal încheiat.

În același document se face referire la nerespectarea unei prevederi din regulamentul de desfășurare a concursurilor pentru ocuparea postului de manager în spitalele publice, potrivit căruia „în termen de 3 zile de la finalizarea perioadei de înscriere la concurs, fiecare dintre membrii comisiei de concurs și ai comisiei de soluționare a contestațiilor va da o declarație de imparțialitate din care să rezulte că nu se află în niciuna dintre situațiile prevăzute la alin. (6) raportat la candidații înscriși la concurs, precum și o declarație de confidențialitate.”

Comisia de soluționare a contestațiilor a fost formată din Andrei Hiticaș – președinte, Mihai Pandrea – membru, Ana Jucan – membru și Lică Mahalean – secretar.

Consiliul de Administrație al spitalului Gherla s-a intrunut luni, 12 februarie. În unanimitate, membrii au hotărât anularea concursului și reluarea procedurilor de organizare.

3 candidați pentru șefia Spitalului Gherla – cine este managerul admis

sus(20)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

4 comentarii

  1. ... dă-l dracului de concurs... faceţi licitaţie...

    sus(41)sus(2)
  2. trebuie facut pana castiga cine trebuie

    sus(27)sus(3)
  3. „Cu același proiect am luat 10 la București, la absolvirea cursului de management, aici am luat 5!” Au răspuns la ceva întrebări sau a fost suficient un copy-paste, că au venit cu tema făcută de-acasă? Sau cum merge treaba? :D

    sus(19)sus(3)

Lasă un răspuns