taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
radu cimpan psd mintiu gherlii primar

Radu Cîmpan, candidatul PSD la primăria Mintiu Gherlii, cu idei de sprijinire a tinerilor – VIDEO (P.E.)

Tinerii care pleacă din comuna Mintiu Gherlii spre orașe sau chiar spre alte țări sunt o prioritate, consideră Radu Cîmpan, candidatul PSD la primărie, la alegerile locale din 27 septembrie.

El crede că autoritățile locale ar trebui să se implice mai mult în sprijinirea acestora și a le crea condiții pentru a rămâne acasă. O modalitate ar fi punerea la dispoziție pentru cuplurile proaspăt căsătorite, de terenuri gratuite, în vederea construirii de locuințe.

La zi, școala este suspendată la Mintiu Gherlii, după ce s-a depășit rata de 3 persoane la mia de locuitori testate pozitiv cu noul Coronavirus. „Este o situație neplăcută și cred că trebuiau luate mai multe măsuri pentru a nu se ajunge aici, dar sper în rezolvarea rapidă a problemei”, consideră candidatul. Acesta mai spune că întrucât școala este gratuită în România, la fel trebuie să fie și tabletele necesare elevilor pentru școala online.

În ce privește aspectul comunei, Radu Cîmpan spune că se pot face multe îmbunătățiri, între care amenajarea de zone de relaxare, spații verzi, trotuare și alei, mai ales în zona centrală.

Pe perioada campaniei electorale, candidatul PSD s-a întâlnit cu numeroși localnici și a discutat depre problemele lor. „Am fost primit cu brațele deschise și le mulțumesc tuturor pentru asta. Dar, din păcate, multă lume și-a exprimat dezamăgirea față de actuala clasă politică, de politicienii vechi”.

Radu Cîmpan a îndemnat din nou alegătorii să se prezinte la vot și spune că speră la un viitor cu tineri cât mai implicați în viața politică.

video în continuare

(P.E. – publicitate electorală)

sus(9)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns