taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
puscas anghel bontida

Pușcaș Anghel-Călin, viitorul edil PMP al Primăriei Bonțida

Partidul Mișcarea Populară Cluj a desemnat candidatul pentru Primăria Bonțida, pe domnul Pușcaș Anghel-Călin. Candidatul PMP vine cu un program de candidatură în care locuitorii comunei să fie cei dintâi beneficiari ai proiectelor implementate de către administrația publică locală.

Unul dintre punctele principale pe programul domnului Pușcaș Anghel-Călin este trecerea în intravilan a terenurilor care aparțin Primăriei. Acestea vor fi parcelate și împărțite tinerilor căsătoriți cu vârsta până în 35 de ani, în zonele unde este posibil.

În ceea ce privește infrastructura rutieră, domnul Pușcaș își propune asfaltarea tuturor drumurilor din comună și montarea pe drumurile asfaltate a sistemelor de încetinire viteză pentru a reduce numărul accidentelor. Trecerile de pietoni vor fi semnalizate și presemnalizate și pe razele de drumuri unde sunt necesare treceri, vor fi construite în mod corespunzător.

Pe plan cultural, candidatul PMP își propune construcția unei capele în satele Răscruci, Coasta și Tăușeni. Va fi reabilitată școala veche din Răscruci, clasele I-IV și se va construi o sală de evenimente, un parc de joacă pentru copii, parcare și o zonă de relaxare pentru vârstnici.

Pentru a asigura transparența decizională și informațională în administrația locală a comunei Bonțida, domnul Pușcaș Anghel-Călin va implementa un sistem audio-video în sala de ședințe a Primăriei. De asemenea, se va stabili un program ca funcționarii publici să răspundă solicitărilor cetățenilor 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Candidatul PMP, Pușcaș Anghel-Călin intenționează să continue proiectele fezabile începute de administrația curentă. Totodată, dorește să demareze verificări pentru ca proiectele să respecte legalitatea, devizele de construcții și analiza tehnică.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian, care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Bonțida și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

sus(1)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns