taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
puscas anghel bontida

Pușcaș Anghel-Călin, viitorul edil PMP al Primăriei Bonțida

Partidul Mișcarea Populară Cluj a desemnat candidatul pentru Primăria Bonțida, pe domnul Pușcaș Anghel-Călin. Candidatul PMP vine cu un program de candidatură în care locuitorii comunei să fie cei dintâi beneficiari ai proiectelor implementate de către administrația publică locală.

Unul dintre punctele principale pe programul domnului Pușcaș Anghel-Călin este trecerea în intravilan a terenurilor care aparțin Primăriei. Acestea vor fi parcelate și împărțite tinerilor căsătoriți cu vârsta până în 35 de ani, în zonele unde este posibil.

În ceea ce privește infrastructura rutieră, domnul Pușcaș își propune asfaltarea tuturor drumurilor din comună și montarea pe drumurile asfaltate a sistemelor de încetinire viteză pentru a reduce numărul accidentelor. Trecerile de pietoni vor fi semnalizate și presemnalizate și pe razele de drumuri unde sunt necesare treceri, vor fi construite în mod corespunzător.

Pe plan cultural, candidatul PMP își propune construcția unei capele în satele Răscruci, Coasta și Tăușeni. Va fi reabilitată școala veche din Răscruci, clasele I-IV și se va construi o sală de evenimente, un parc de joacă pentru copii, parcare și o zonă de relaxare pentru vârstnici.

Pentru a asigura transparența decizională și informațională în administrația locală a comunei Bonțida, domnul Pușcaș Anghel-Călin va implementa un sistem audio-video în sala de ședințe a Primăriei. De asemenea, se va stabili un program ca funcționarii publici să răspundă solicitărilor cetățenilor 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Candidatul PMP, Pușcaș Anghel-Călin intenționează să continue proiectele fezabile începute de administrația curentă. Totodată, dorește să demareze verificări pentru ca proiectele să respecte legalitatea, devizele de construcții și analiza tehnică.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian, care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Bonțida și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

sus(1)jos(5)

Lasă un răspuns