irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
psd gherla candidati primarie

PSD și-a prezentat candidații de primari la Gherla și comunele din zonă – VIDEO (PE)

Joi seara a avut loc la Gherla o întâlnire a membrilor şi simpatizanţilor PSD din zona Gherla, în cadrul căreia s-au prezentat strategiile de campanie pentru alegerile europarlamentare şi locale, cât şi candidaţii.

Candidaţii pentru functia de primar din partea PSD sunt:

  • Vasile Băgăcean – Gherla
  • Mircea Florin Biban️ – Dej
  • Radu Cîmpan️ – Mintiu Gherlii
  • Daniel Cheţa️ – Geaca
  • Teodor Ioan Grecu️ – Cătina
  • Ioana Maria Brudaşca️ – Cojocna
  • Viorel Lucaci️ – Țaga
  • Gelu Beica️ – Fizeșu Gherlii
  • Romulus Ciornea️ – Sânmărtin
  • Crinuț Ilie Divricean – Buza

,,Această nominalizare mă onorează și mă responsabilizează, știind în același timp că așteptările gherlenilor sunt mari”, a spus în discursul său Vasile Băgăcean. „Pornesc cu încredere pe acest drum, știind că prioritățile orașului cuprind toate domeniile, și voi veni cu propuneri în acest sens, structurat, pentru proiecte cu implementare în termen scurt/imediat, mediu și lung. În ultimele zile am fost abordat de foarte multă lume din toate categoriile sociale și profesionale, confirmându-se totodată că doleanțele acestora coincid cu ceea ce îmi propun eu și echipa mea. Voi duce o campanie îndreptată spre toți cetățenii, cu soluții concrete și explicate. Nu pot să nu mulțumesc în mod deosebit domnului profesor Vasile Dâncu pentru prezența sa în mijlocul nostru, și mi s-a confirmat încă o dată că va fi un sprijin pentru Gherla. Știu că multă lume e sătulă de politică, și înțeleg. Tocmai de aceea voi fi foarte precis în ceea ce le voi prezenta gherlenilor. Nu-mi place să mă aud vorbind doar de dragul de a mă auzi vorbind, transmit că în mod cert Gherla va deveni frumoasă, cu condiții demne de trai pentru toți locuitorii. Se poate!”

Candidatul judeţului Cluj pentru alegerile europarlamentare, profesorul Vasile Dâncu, a transmis un mesaj de mobilizare şi unitate, apreciind totodată tinereţea şi determinarea candidaţilor pentru funcţia de primar din municipiul Gherla şi comunele din zonă, arătându-şi întreaga susţinere pentru aceştia şi echipele lor.

La eveniment au participat şi Alexandru Cordoş – secretarul executiv al PSD Cluj, Răzvan Ciortea – subprefectul judeţului Cluj, Remus Lăpuşan – responsabil judeţean privind alegerile locale, Ioan Oleleu – vicepreşedinte ANSVSA, Cornel Itu – președintele PSD Dej, Laura Pop Chiorean – consilier județean, președinta OFSD Cluj, Nati Ariton – presedintele OPSD Cluj, Dorel Pojar – primar Jucu, cât şi alţi membri ai staff-ului de conducere.

Seara s-a încheiat cu un program folcloric, susținut de interpretul Ciprian Picovici.

video gherla info

În cursul zilei de vineri, la Cluj-Napoca a avut loc ședința Comitetului Executiv Județean Cluj, în cadrul căreia au fost stabiliți candidații PSD pentru președinția consiliului județean Cluj – Alexandru Cordoș, actualmente consilier județean, iar pentru primăria municipiului Cluj-Napoca – Aurelia Cristea, fost ministru și deputat.

PE – publicitate electorală

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns