taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
prostitutie prostituata

Proxeneți care plasau femei în Dej, cercetați de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, Biroul de Investigații Criminale au identificat și reținut doi bărbați, de 41 și 51 de ani, ambii din comuna Cășeiu, județul Cluj, bănuiți de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Conform probatoriului administrat de polițiști, în perioada martie-aprilie 2020, cei doi ar fi determinat, transportat și supravegheat practicarea prostituției, pe raza municipiului Dej, de către două femei de 47 și 23 de ani, din comuna Ciceu-Mihăiești, respectiv comuna Uriu, din județul Bistrița-Năsăud.

Cei doi bărbați urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

ACTUALIZARE

Cei doi bărbați cercetați si reținuți pentru infracțiunea de proxenetism – au fost prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Dej, fiind dispus arestul preventiv pentru o perioada de 30 de zile față de aceștia. Documentarea activității infracționale s-a realizat cu sprijinul Biroului de Operațiuni Speciale Cluj.

foto: arhiva

sus(28)jos(4)

1 comentariu

  1. Daca si-ar fi platit ``darile la stat`` acum erau la petreceri cu sefii din Politia Dej.

    sus(22)sus(1)

Lasă un răspuns