taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
alunis protest drum

Protest spontan la Aluniș – drumul plin de gropi a scos oamenii în stradă. Au cerut să vină Tișe – VIDEO

Câteva zeci de oameni s-au adunat duminică la amiază la Aluniș, la podul de la intrarea în sat. Ei sunt nemulțumiți de drumul plin de gropi, care i-a adus la disperare.

Șoferii spun că își rup mașinile pe șosea și că nimeni nu ia nicio măsură. Ei se gandesc chiar sa blocheze drumul, pentru a atrage atenția responsabililor că așa nu se mai poate.

Drumul se află în administrarea Consiliului Județean Cluj și este plin de adevărate cratere. În ultimii ani, gropile din asfalt au mai fost acoperite cu pietriș, dar drumul s-a stricat tot mai tare.

alunis drum protest

alunis protest drum

La protest s-au adunat în jur de 50 de persoane, care s-au îndreptat apoi cu mașinile în zgomot de claxoane spre sediul primăriei din comună.  Au făcut un popas la intrarea  în sat, unde au huiduit și au scandat „Hoții banii i-au luat, drumul nu l-au asfaltat!”

alunis protest

In fața primăriei a venit și primarul Mihai Sav, care le-a spus protestatarilor că demersurile pentru reparația drumului au fost făcute și că începerea lucrărilor depinde de consiliul județean și de firma care a câștigat contractul. Primarul a precizat ca amplasamentul a fost predat, că s-au făcut deja 3 kilometri de drum și că mai sunt încă 10. Potrivit edilului, termenul de execuție a lucrării este finalul anului 2019.

alin tise mesajOamenii i-au cerut primarului să-l aducă la Aluniș pe președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care să le explice locuitorilor de ce nu se repară drumurile lor. Mihai Sav le-a spus oamenilor că a luat deja legtura cu conducerea consiliului județean, cu președintele și cu vicepreședintele și că cetațenii din sat vor fi anunțați despre ziua și ora întâlnirii cu șeful de la Cluj, dar că aceasta va fi după Anul Nou.

In același timp, oamenii au început să trimită mesaje cu problema lor direct lui Alin Tișe și i-au îndemnat și pe alții să le urmeze exemplul. „Trimiteți mesaje pe pagina lui personală de Facebook, că până la urmă o să le vadă!”

La protest au fost prezente echipaje de jandarmerie și poliție. Protestul s-a încheiat fără incidente, dar cu oamenii la fel de nemulțumiți. Aceștia spun că duminica viitoare vor ieși din nou în drum.

video în continuare

 

sus(75)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns