ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
protest benzinarie gherla carburanti pret petrom

Protest din nou la benzinării, în zgomot de claxoane, cu alimentare de mai puțin de 1 leu – VIDEO

Pentru ziua de joi, 30 de iunie, de la ora 18.30, s-a anunțat în toată România un nou protest față de prețurile uriașe ale carburanților.

Protestul anterior a avut loc în urmă cu două săpătâmâni, pe 16 iunie. Atunci, șoferii din Gherla au blocat pompele de la cele două stații din Gherla, alimentând cu sume infime și lungind cozile.

Efectul și măsurile din partea guvernanților au întârziat să apară. După ce prețurile s-au apropiat și chiar au crescut cu 3 lei/litru, s-a anunțat o măsură de tot râsul, o reducere de 50 de bani la pompă, care nici azi nu se aplică.

protest benzinarie gherla carburanti pret petrom

foto primite de la Andrei

În aceste condiții, pe rețelele sociale s-a sunat din nou adunarea, pentru ziua de joi. Pe caniculă mare, cu 35 de grade la umbră, șoferii, cu autoturisme, autoutilitare și chiar cu un ATV, au dat din nou peste cap activitatea benzinăriilor Petrom și DHR, unde au alimentat cu câteva picături, iar pe bonurile fiscale au apărut din nou sume sub 1 leu.

bon fiscal benzina 1 leu petrom

În zgomot de claxoane, participanții la protest au făcut apoi turul orașului, pe șoseaua principală. Au fost însoțiți de forțe de ordine, care au asigurat desfășurarea fără incidente a protestului.

Cerința șoferilor, scrisă pe carotoane agățate pe mașini, este aceeași: plafonarea prețului la carburanți.

Stația Petrom a afișat joi prețuri cu câțiva bani mai mici decât în urmă cu două săptămâni. Motorina s-a vândut cu 9,19 lei/litru, față de 9,22, iar benzina cu 8,61, față de 8,65.

Protestul s-a încheiat în jurul orei 21.30.

video gherla info

 

Protestul șoferilor la benzinăriile din Gherla, au blocat pompele, „România, trezește-te!” a răsunat în difuzoare – VIDEO

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns