taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
cinemobil film kaufland aer liber

Proiecție de film în aer liber, intrarea gratuită

Cinemobilul, cea mai accesibilă caravană de film din România, și-a început drumurile prin țară, oferind experiența unui cinematograf în aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte țării, care nu au în mod obișnuit posibilitatea vizionării de filme în aer liber. Cea de-a cincea ediție a caravanei Cinemobilul se va extinde până în luna noiembrie. Intrarea la evenimente este liberă.

După o serie de proiecții de film organizate în sate din proximitatea Clujului, la Aghireșu, Răchițele, Frata, Dragu, în cadrul TIFF – Festivalul Internațional de Film Transilvania, la care au participat peste 600 de copii, prima oprire a caravanei Cinemobilul a fost la Tulcea, unde în parteneriat cu Pelicam – Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni, Cinemobilul a susținut programul educativ al festivalului, la care au participat aproximativ 700 de copii din clasele primare. Programul de filme a inclus animații și documentare educative din Franța și SUA, precum: Vulpoiul cel Mare și Rău sau Ferma Sălbatică. Tot în cadrul Pelicam, Cinemobilul a proiectat documentare de mediu în aer liber pentru 1,600 de tulceni, în parcuri sau spații emblematice ale orașului, precum și pe malul Lacului Ciuperca, în premieră națională.

Cu sprijinul Kaufland Romania, Cinemobilul va ajunge în următoarele luni în orașe din toată țara, având ca obiectiv accesibilizarea experiențelor cinematografice la nivel național. Peste 5,000 de persoane din orașele Tulcea, Constanța, Năvodari, Brăila și Galați au vizionat între 24-28 iunie, filme de animație și comedie în aer liber, producții cinematografice din ultimii 2 ani, potrivite pentru întreaga familie: animația Berzele / Storks și Viața secretă a animalelor / The Secret Life of Pets. Evenimentele cinematografice au avut loc în parcările magazinelor Kaufland din aceste orașe.

Localitățile care vor fi vizitate de Cinemobilul în luna iulie sunt: Oradea (8 iulie), Arad (9 iulie), Timișoara (10 iulie), Lugoj (11 iulie), Deva (12 iulie), Bistrița (15 iulie), Gherla (marți, 16 iulie), Turda (17 iulie), Alba-Iulia (22 iulie), Orăștie (23 iulie), Caransebeș (24 iulie) Reșița (25 iulie), Hunedoara (26 iulie), Tîrgu Mureș (29 iulie), Reghin (30 iulie), Gheorgheni (31 iulie).

Proiecțiile de film încep la ora 21:00 și se desfășoară în parcările magazinelor Kaufland din aceste orașe.

Cinemobilul Caravana Cinematografică este un proiect organizat de Asociația Cinemobilul, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN) și al Centrului Național al Cinematografiei (CNC).

sus(27)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns