hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

fotbal progresul nires fc bontida

Progresul Nireș a învins FC Bonțida, după scandalul cu rezervorul gol

Meciul dintre echipele FC Bonțida și Progresul Nireș, din liga V- zona Gherla, a fost câștigat de oaspeți. Partida s-a jucat miercuri, de la ora 14, pe terenul din Bonțida.

Potrivit cjsport.ro, echipa Progresul Nireşul a mers la meci cu acelaşi microbuz care duminică s-a oprit lângă Gherla, după ce a rămas fără motorină.

Dan Fodor a marcat primul gol în minutul 5, iar Raul Târnovan a stabilit scorul final încă din minutul 29. Depăşiţi în prima parte, bonţidenii au jucat mult mai bine în repriza a doua şi au trecut inclusiv pe lângă gol. Mulţumiţi cu avantajul luat, oaspeţii au reuşit să conserve avantajul de două goluri şi să câştige un meci în care tensiunea nu a escaladat şi pe teren, mai scrie sursa citată.

Meciul a fost arbitrat la centru de Paul Stupinean, ajutat de Andrei Sîmboan și Alexandru Rus, cu observatorul Dorin Baias.

În clasamentul ligii a V-a Zona Gherla, Progresul Nireș a urcat pe locul 2, cu 28 de puncte și suflă astfel în ceafă bonțidenilor, aflați pe primul loc, cu 30 de puncte. Locul III este ocupat de Zorile Buza.

foto: cjsport.ro

Scandal după un meci din liga V, reprogramat din cauza unui indicator de combustibil defect, cu acuze de fals de la Bonțida

sus(1)jos(1)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns