ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca vanzatoare magazin dej magazin gherla haine second hand ghizodan angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
rabla ochelari

Programul Rabla la ochelari, la Gama Optic primești un voucher pentru fiecare pereche veche de ochelari (P)

Ochelarii de vedere pe care îi ai de ani de zile au cam obosit. Lentilele s-au zgâriat, nu mai stau cum trebuie pe față și nici modelul de rame nu mai e la modă.

Acum e cel mai ușor să  îi schimbi cu o pereche nou-nouță. La Centrul Gama Optic din Gherla se lansează programul „Rabla pentru ochelari”, într-o campanie susținută cu tehnologia Hoya. Pentru fiecare pereche de ochelari adusă la centru, primești un voucher*, pe care îl poți folosi pentru a cumpăra ochelari noi. 

Personalul de specialitate de la centru te va ajuta să-ți alegi ochelarii care ți se potrivesc. Materialele sunt de cea mai bună calitate, tehnologia este de ultimă generație, iar satisfacția este garantată.

Vino acum cu ochelarii tăi vechi la sediul Gama Optic din autogara Gherla și vei primi toate informațiile necesare pentru ca să ai parte de cei mai buni ochelari!

BONUS! Clienții care achiziționează ochelari din magazinele Gama Optic beneficiază acum de o poliță de asigurare gratuită de la UNIQA, în anumite condiții.

Află tot ce te interesează la

Centrul Gama Optic Gherla

str. Romană FN

program luni-vineri, între orele 8-18, sâmbăta 10-14.

Telefon 0753 499 445.

*numărul de vouchere este limitat

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns