taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
rabla ochelari

Programul Rabla la ochelari, la Gama Optic primești un voucher pentru fiecare pereche veche de ochelari (P)

Ochelarii de vedere pe care îi ani de ani de zile au cam obosit. Lentilele s-au zgâriat, nu mai stau cum trebuie pe față și nici modelul de rame nu mai e la modă.

Acum e cel mai ușor să  îi schimbi cu o pereche nou-nouță. La Centrul Gama Optic din Gherla se lansează programul „Rabla pentru ochelari”, într-o campanie susținută cu tehnologia Hoya. Pentru fiecare pereche de ochelari adusă la centru, primești un voucher*, pe care îl poți folosi pentru a cumpăra ochelari noi. 

Personalul de specialitate de la centru te va ajuta să-ți alegi ochelarii care ți se potrivesc. Materialele sunt de cea mai bună calitate, tehnologia este de ultimă generație, iar satisfacția este garantată.

Fă acum o vizită cu ochelarii vechi la sediul din autogară și vei primi toate informațiile necesare pentru ca să ai parte de cei mai buni ochelari!

Centrul Gama Optic Gherla, str. Romană FN, program luni-vineri, între orele 8-18, sâmbăta 10-14. Telefon 0753 499 445.

*numărul de vouchere este limitat

sus(5)jos(1)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?