taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
dezinfectant scara bloc

Acțiunea dezinfectarea continuă la scările de blocuri, programul

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla – Centrul Operativ a anunțat miercuri  situația cu privire la gestionarea situației create de COVID-19

„Având în vedere evoluția situației create de coronavirus la nivel internațional și național și ținând seama de comunicările oficiale (Comitetul Național Special pentru Situații de Urgentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetului Local pentru Situații de Urgență), aducem la cunoştinţa cetăţenilor că dezinfecția scărilor de bloc a început  marți, 31 martie, pe străzile Hășdății, Depozitelor, Clujului, Fagului și Frasinului.

Cele 50 de scări de bloc la care s-a acționat au fost dotate cu filtre dezinfectante (covor la intrare îmbibat cu soluție hipoclorit de sodiu, concentrație 10% și manșon pe mânerul de la ușa de la intrare, îmbibat cu aceeași soluție) și cu un flacon de 2 litri cu soluție pentru completare.

Dezinfecția scărilor de bloc continuă miercuri, începând cu ora 13.00, pe străzile Fagului, Mesteacănului și Stejarului.

Rugăm șefii de scară să colaboreze cu echipele de dezinfecție. Aceste acțiuni au ca scop evitarea răspândirii coronavirusului.

Acțiunile de dezinfecție vor fi anunțate cu o zi înainte, prin afișare, la scara blocului.”

Centrul Operativ al Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla

sus(42)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns