hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

ulei

Producător din Gherla la Târg bio în Germania

Produsele ecologice din Europa și nu numai sunt la mare cinste între 13-16 februarie 2019 la Târgul Biofach de la Nuremberg, în Germania.

Este o întâlnire anuală tradiţională a producătorilor de mărfuri alimentare ecologice. La târg sunt așteptați peste 2000 de expozanţi din 80 de ţări ale lumii.

Printre ei se află şi Miklósi Andrei din Gherla, un participant obişnuit al marilor târguri internaţionale ecologice, el mai onorând astfel de evenimente organizate în Dubai, la Hamburg şi Budapesta.

De această dată, producătorul din Gherla se prezintă la expoziţie cu ulei presat la rece, produs cu care s-a mai remarcat şi la alte târguri şi expoziţii  europene. Este o modalitate concretă de promovare a agriculturii ecologice  românești, aşa cum merită, la adevărata sa valoare.

Cu ocazia târgului internaţional german, specialiştii și producătorii împărtăşesc opinii şi experienţe proprii.

Alimentația ecologică nu ar trebui să fie un lux, ci o normalitate, acesta este de fapt și mesajul târgului de la Nuremberg.

Szekely  Csaba

sus(38)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns