taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
judecatoria gherla

Procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla continuă protestul, dar schimbă forma

Pe 25 februarie 2019, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla au anunțat că protestează față de anunțatele modificări din legislație aduse de Ordonanța de Urgență 7/2019, prin suspendarea activității.

Marți, 5 martie, a avut loc Adunarea Generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, care a decis, cu unanimitate de voturi, să continue protestul, dar sub altă formă.

Într-un comunicat de presă al Parchetului se aduc precizări în legătură cu protestul, perioada acestuia și forma:

  • Continuarea protestului demarat la data de 25.02.2019, pe perioadă nedeterminată, până la remedierea tuturor deficienţelor generate de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 7/2019.
  • Pentru ca pasivitatea legiuitorului să nu se răsfrângă asupra actului de justiţie, adoptarea unei forme de protest diferite faţă de cea precedentă, respectiv suspendarea programului de relaţii cu publicul pe perioada derulării protestului.

Comunicatul este semnat de procuror purtător de cuvânt, Matei Dima.

sus(3)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns