taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
pro romania

PRO România Cluj solicită autorităților clujene să pregătească în mod real spitalele locale pentru Scenariul 4

PRO România Cluj solicită primăriilor de municipii din județ, dar și Consiliului Județean Cluj, să vină în sprijinul spitalelor clujene cu soluții urgente și eficiente, astfel încât să acopere necesarul de echipamente de protecție, dezinfectanți și alte consumabile indispensabile, pentru cel puțin două luni de acum înainte.

”În câteva zile sau chiar ore vom intra în Scenariul 4, iar doctorii și asistentele din spitalele clujene sunt expuși în fața unui pericol despre care existau informații încă din luna februarie. Cum e posibil așa ceva? Se fac campanii umanitare pe facebook, există grupuri de ajutor online și fiecare donează ce poate. E impresionantă mobilizarea comunității clujene și spiritul civic de care dau cetățenii dovadă și le mulțumim și noi pentru asta, dar responsabilitatea primară e a autorităților”, atrag atenția liderii PRO România Cluj, după ce au identificat mai multe grupuri pe facebook unde medicii și asistentele cer ajutor public.

De asemenea, PRO România Cluj solicită mai multă transparență, solidaritate și operativitate la nivel decizional județean, pentru a preveni colapsul spitalelor clujene în vârful pandemiei.

”Solicităm autorităților județene și municipale să prezinte public informații la zi despre achizițiile care se fac pentru dotarea spitalelor clujene în vederea gestionării acestei pandemii. Trebuie să știm pentru cât timp sunt acoperite spitalele noastre și cu ce soluții vin autoritățile pentru a pregăti perioada imediat următoare. Le oferim sprijinul și expertiza noastră pentru identificarea unor soluții, știm că există un centru de comandă la nivel județean care poate furniza informații despre sursele de unde se pot face achiziții. Îi rugăm pe toți cei implicați în structurile decizionale locale și județene să renunțe la orgolii și calcule politice și să apeleze la toți specialiștii care pot contribui cu soluții eficiente în aceste momente. E nevoie de solidaritate și de operativitate”, subliniază Remus Lăpușan, liderul PRO România Cluj.

Solicitări pe grupul de facebook ”Ajutor Spitale Cluj”

”Este nevoie pentru luna viitoare de alcool sanitar daca stiti o sursa este nevoie pentru Spitalul Clinic de Recuperare”
”Buna dimineața. Sunt […], managerul Spitalului Turda. Avem mare nevoie de echipamente de protecție, de orice fel, și dedezinfectanti de mâini. Am remarcat o implicare fantastica pentru susținerea medicilor și va mulțumim mult! Va rog sa ne ajutați și pe noi…”
”Ar fi posibil sa ne ajutați cu măști FFP2/FFP3 pentru noi, medicii care lucram la Spitalul Municipal Cluj, care vom face parte din echipele COVID. Suntem in jur de 25 medici de pe Secțiile medicale și ambulatoriul Spitalului. Va multumim!”
”Cerem ajutor pt.cadrele medicale din zona Comuna Gilau pt.a asigura mijloc de transport că nu avem cu ce venii la lucru.Avem nevoie pt.3 schimburi nu cum ne oferă spitalul pt.un singur schimb(deci pt.tura I,tura II ,tura III).Mulțumim!”
”Serviciul de Ambulanță Cluj si Substatia Campia-Turzii are nevoie de ajutor! Au nevoie de echipamente de protecție adaptate nivelului de risc ( combinezoane, măști, ochelari sau viziere, dezinfectanți, mănuși de protecție).
Ajută-i ca să poți fi ajutat la nevoie!VA ROG MULT DISTRIBUITI.MULTUMESC FRUMOS!Cont in lei RO16RNCB0106026606540001 Sindicatul Ambulanta Cluj.Strada Horea nr 55 BCR-ClujPoate gasim oameni inimosi care ar dori sa ne ajute!”

Solicitări pe grupul de facebook ”Vă ajutăm din Cluj”:

”Bună. Spitalul de oncologie, Cluj, are nevoie neapărată de viziere. Cine poate ajuta.”
”Spitalul municipal din Câmpia Turzii ar avea nevoie de măști, mănuși, viziere și combinezoane.”
“Medic anestezist în spitalul de recuperare Cluj are nevoie de o sursa de halate/combinezoane impermeabile.”
“Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Cluj Napoca multumeste tuturor!
Primii pacienti au sosit. Necesarul de echipamente de protectie a personalului este enorm: masti cu filtru si combinezoanele/halatele ranforsate.
Orice donatie directa a materialelor sau in contul fundatiei spitalului
ASOCIATIA AER PENTRU TOTI
str B.P.Hasdeu Nr 6, Cluj Napoca, Cluj
CUI: 18302850
RO08BTRL01301205872338XX-Banca Transilvania
ne este de mare ajutor!”
“Spitalul Militar este linia a doua dupa boli infectioase si va primi in urmatoarea perioada cazuri de COVID.Nu au echipamente de protectie si evident e nevoie de masti ffp2/3, combinezoane, viziere, dezinfectant, orice ajuta.”

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns