taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
chiosc gherla petru maior liceu

Prins în timp ce voia să spargă cu levierul un chioșc de lângă liceul Petru Maior, în toiul nopții

Un personaj suspect a fost observat în noaptea de luni spre marți de polițiștii de la Biroul de Ordine Publică a Municipiului Gherla, aflați în patrulare prin oraș.

În jurul orei 2.20, polițiștii au observat în bărbat care se ascundea în spatele unui chioșc alimentar, aflat la intersecția străzilor Fierarilor cu Mihai Eminescu, în apropiere de liceul Petru Maior.

La vederea oamenilor legii, bărbatul a părăsit în grabă zona. Polițiștii au găsit un levier metalic înfipt în tâmplăria geamului de la  chioșc și au pornit în urmărirea suspectului.

Acesta a fost prins pe strada Dejului și a fost condus la sediul poliției.

Din verificări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Livezile, județul Bistrița-Năsăud, tocmai se pregătea să spargă chioșcul pentru a sustrage produse.

Omul a fost reţinut pentru 24 de ore. În acest caz se continuă cercetările de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

foto primită de la Victor

sus(28)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns