taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
fotbal fete gherla

Primul meci de fotbal feminin la Gherla: Atletic Olimpia – Sporting Lugaș

Duminică se da startul campionatului de fotbal feminin pentru echipa Atletic Olimpia Gherla.

De la ora 14 începe meciul din liga a III-a, seria 3, cu echipa Sporting Lugaș 2, o formație din județul Bihor.

După câteva săptămâni de pregătiri cu Cosmin Groza, președintele echipei și cu Demi Rus, formația de fete se prezintă la start întărită, cu mai multe jucătoare de la naționala României: Ștefania Moraru de la Turda, Popa Loredana de la Blaj, Demi Rus de la Gherla, care face parte și din conducerea echipei, Roxana Prunean de la Panticeu, Carmen Morodan – o junioară de la Ineu, fete noi din Gherla și din împrejurimi.

Meciul va fi arbitrat la centru de Flonta Cătălin Aurelian din Cluj-Napoca, cu asistenții Bazso Magyar Tamas și Gliga Răzvan Andrei.

În aceeași serie se mai dispută duminică meciurile dintre AFK Csiksereda Miercurea Ciuc – AȘ Independența 2 Baia Mare și CSM Târgu Mureș – Juventus Timișoara.

„Intrăm pe teren cu gândul să câștigăm. Este o onoare pentru Gherla să aibă o echipa de fotbal feminin, un sport în continuă dezvoltare. Îi așteptăm pe toți gherlenii să vinsa să susțînă echipa în număr cât mai mare”, a declarat Cosmin Groza.

foto: arhiva

sus(10)jos(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?