taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
sergiu biris, google, ochelari, google glass

Primul din Gherla cu Google Glass pe nas!

Segiu Biris, fondatorul Trilulilu si seful „Zonga” a postat pe pagina sa de Facebook un „selfie” cu ochelarii „Google Glass”. Are sanse mari sa fie primul gherlean care testeaza gadgetul de la Google.

Ce au special ochelarii Google?

„Creierul” Google Glass este un procesor dual-core. Gadgetul are 1 GB de RAM si 16 GB de spatiu de stocare, iar codita de dupa urechea dreapta ascunde bateria.

Dupa ce iti pui la ochi noii Google Glass, ai nevoie de un pic de timp ca sa faci reglajele si ca sa te obisnuiesti cu ei.  Imaginea, la rezolutia 640x360p, se proiecteaza cu ajutorul unei prisme si se vede sus, in campul vizual.

Ochelarii au accelerometru, giroscop si o multime de senzori care masoara inclusiv lumina ambientala. Au si GPS, ca sa stie locul in care te afli si sa te ghideze comod si elegant spre destinatie. Si au si camera de 5 megapixeli, care face poze si filmeaza la 720p.

Cat costa Google Glass?

Incepand din aprilie 2014, ochelarii Google pot fi cumparati in cantitate limitata, la un pret de 1500 $.

„Nu i-am cumparat, doar i-am testat!”, spune Biris, intrat adanc de tot si cu succes in afacerile online.

foto: Facebook

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns