gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
elevi examen

Primul candidat eliminat la bac, în Cluj

Absolvenții claselor a XII-a au susținut joi, 4 iulie 2024, a treia probă din cadrul Examenului național de Bacalaureat, proba scrisă la alegere a profilului și a specializării – proba E.d). Totodată, s-a înregistrat și prima tentativă de fraudă din Cluj.

Cei 4.438 candidați prezenți la această probă scrisă, în cele 17 centre de examen organizate în județul Cluj, au optat pentru una dintre următoarele 10 discipline, la alegere a profilului și a specializării_ Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

Un număr de 40 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă de joi, iar un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Există candidați din promoțiile anterioare care susțin doar una sau două probe, celelalte fiind promovate și recunoscute în sesiunile precedente ale examenului național de Bacalaureat. În județul Cluj, nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă.

Vineri, 5 iulie 2024 va avea loc proba scrisă la limba și literatura maternă–proba E.b)., pentru elevii care au studiat în limba minorităților naționale.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 8 iulie (până la ora 12:00), iar contestațiile se pot depune în intervalul orar 12:00-18:00, în aceeași zi. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 12 iulie.

Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Cluj pun la dispoziția celor interesați liniile TELVERDE, pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Examenului Național de Bacalaureat 2023_Ministerul Educației – 0800 801 100, I.Ș.J. Cluj – 0800 816 264.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns