taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj

Primul Campionat Național de Kickbox la Gherla – cine sunt câștigătorii – FOTO

Au fost doua zile de sărbătoare sportivă la Gherla, între 28-29 aprilie, cand s-a desfășurat primul Campionat Național de Kickbox, sub egida Federației Romano-Moldovene WMMAFC, prin președintele Victor Popescu, care a supervizat competiția.

Au participat 30 de cluburi din 10 județe din țară, cu peste 250 sportivi, doua ringuri de box și 10 arbitri.

Sâmbătă de la ora 12 au început calificările, la sala de sport a liceului Ana Ipătescu, cu meciuri spectaculoase. După 8 ore de meciuri, s-au calificat cei mai bine pregătiți sportivi.

Duminică la amiază s-au reluat meciurile din semifinale. Firekick-boxing Gherla a reușit sa obțină două titluri de campioni naționali, prin Bercea Alex, de 22 ani, la categoria 85 kg și Someșan Amador, de 12 ani, la – 35 kg. Pe locul al II-lea s-a clasat Soporan Ionuț de 22 ani la 65 kg, iar locurile 3 au fost decernate pentru Piron Ionuț, de 11 ani, la 30 kg și Bojin Octavian, de 9 ani, la categoria 28 kg.

Câștigători locul I

  • cat. 95 kg – Pop Horațiu – MMA Transilvania
  • cat. 90 kg – Vodă Adrian – Super Pro Sibiu
  • cat. 80 kg – Piticar Constantin – Max Fight Suceava
  • cat. 70 kg – Pop Sorin – MMA Buldogs Dej
  • cat. 65 kg – Fatul Lucian – ACS Baia Mare
  • cat. 60 kg – Criznic Ciprian – Pretorienii Deva
  • fete 60 kg – Ciocan Dalia – MMA Transilvania
  • cat. 70 kg juniori 16-18 ani – Balazs Bajko – BDF Tg Mureș
  • cat. 65 kg juniori 16-18 ani – Nagy Erno – PFG Bistrița

Scopul acestui concurs a fost identificarea sportivilor cu potențial care sa participe la Campionatele Europene și Mondiale, precum și în Galele Profesioniste.

galerie foto – imagini de la competiție

galerie foto gherlaAu fost peste 300 spectatori pe durata celor doua zile, iar majoritatea au donat minim 5 lei pentru ajutorarea cazului Soniei Podină, care face un tratament pentru vindecarea unei boli.

„Majoritatea oamenilor ne-au felicitat pentru organizarea acestei competiții, dar au fost și câteva neînțelegeri, legate de arbitraj sau premiere, pe care mi le asum ca și organizator”, a declarat Paul Florean, pilonul de bază al evenimentului. „Ca o dezamăgire personală, desi a fost vorba despre un campionat național, cu sportivi din țară, nu a venit nimeni din partea administratiei publice locale să îi salute. Ca o satisfacție, sunt sponsorii, care ne-au fost alături și ne-au dat ocazia să putem organiza acest campionat la Gherla. Le mulțumim!”,  a mai spus Florean.

Câștigătorii au primit în cadrul unor festivități cupe, medalii și diplome.

sus(11)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns