taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident gherla strada mintiului ciocarliei

Primul accident la pragurile de viteză de pe strada Mintiului – trei mașini lovite, o femeie în ambulanță – VIDEO

Pragurile pentru limitarea vitezei montate de trei săptămâni pe strada Mintiului din Gherla n-au fost de folos la evitarea evenimentelor rutiere, chiar dacă acesta le era scopul. Vineri după-amiază, trei mașini s-au tamponat chiar în intersecția protejată contra vitezomanilor.

Din primele informații, în jurul orei 16, un șofer din Taga, în vârstă de 38 de ani, care circula cu un autoturism Renault dinspre strada Ciocarliei spre strada Mintiului, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate, întrând în coliziune cu un autovehicul marca Opel, care circula pe strada Mintiului, dinspre Gherla spre Mintiu Gherlii, condus de un șofer de 48 de ani din Gherla, care la rândul său a ricoșat într-un autoturism Renault, care circula din sens opus și era condus de o tânăra șoferiță, în varsta de 20 de ani, din Gherla.

În urma impactului, o femeie din Gherla, pasager în mașina Opel, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță sosit la locul accidentului.

Cei trei șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

video în continuare

sus(5)jos(31)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

 1. ... şoferul din Ţaga a ieşit în intersecţie conform legii, fără a intra pe culoarul de mers al Opel-ului, a oprit la STOP... acesta a fost lovit intenţionat de OPEL, conform spuselor pasagerei din dreapta, pentru a'şi lua o maşină nouă, ceea ce a presupus o rulare prin parcarea de pe Mintiului... deasemenea a invocat relaţii suspuse prin catre se va întocmi un dosar mincinos care să scoată vinovat pe omul din Ţaga, total nevinovat... totodată a ameninţat şi intimidat pe cel care stătea la STOP regulamentar să ia asupra sa vina... pentru aceasta a solicitat şi primit sprijin de la persoane interesate de a obţine bani în urma unei mărturii mincinoase, scenariu binecunoscut la care apelează frecvent o... etnie.
  Personal acuz montarea greşită a pragului, ceea ce invită la rularea prin parcare fără a reduce viteza stabilită la 20/h în acea zonă... deci în concluzie, este vinovat şoferul Opel-ului dar şi poliţia care nu confirmă un simplu adevăr... cel pe care deja l-aţi citit aici... (camera video există...şi a înregistrat toată tărăşenia)

  0vidiu joi 26 aprilie 2018 12:54 la 12:54
  ... no'amu şoferii turbaţi o ieu pân parcare... şi te lovesc sigur, că n'ai cum te asigura... bravo!

  sus(24)sus(1)

  sus(46)sus(7)

Lasă un răspuns