taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
scoala soferi gherla masina electrica

Primii șoferi care învață condusul pe mașina electrică, la Gherla – VIDEO

Mai scumpă la preț, dar mai economică la consum, prima mașină electrică folosită de o școală de șoferi dn Gherla a intrat deja pe teren.

De câteva zile, cei care fac școala pentru obținerea permisului de conducere la Gherla pot opta pentru învățarea condusului pe un Smart electric.

Primii viitori șoferi au urcat deja la volan, iar impresiile sunt dintre cele mai bune. Mașina, care a costat 23.500 de euro, are doar două pedale – accelerație și frână și este destinată mai ales celor care în viitorul apropiat vor să își cumpere un astfel de autoturism, cu cutie automată, spune instructorul Dorin Fărcaș. Încărcarea autovehiculului se poate face la priză normală, timp de 8 ore pentru un ciclu complet și are o autonomie de 160 km.

Nouă mașină electrică este prima de acest fel folosită de o școală de șoferi în județul Cluj și, după cunoștințele instructorului, singura în țară.

Școala de șoferi pe mașină electrică este mai scumpă cu aproximativ 20%. „Incercăm  să ținem pasul cu tehnologia și inovația și nu trebuie neglijat nici caracterul ecologic al acestei mașini”, mai spune instructorul.

video în continuare

sus(31)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns