taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
sic szek politie filtru carantina

Filtre la intrările în Sic, se intră în carantină, se va putea circula doar cu declarație – VIDEO

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat vineri dimineața că au fost emise Ordinele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind carantinarea localităților Sic și Săvădisla din județul Cluj, ca urmare a situației create de rata mare de incidență a cazurilor de Covid-19.

Vineri dimineața de la ora 5, dispozitive de ordine publică au intrat în acțiune, pentru informarea și îndrumarea celor care circulă prin zonă.

politie filtru sic szek

La intrările din Sic au fost prezente echipaje de poliție și jandarmerie, care au oprit șoferii și i-au informat despre măsurile care urmează să intre în vigoare.

În cursul zilei de joi, Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Cluj a solicitat intrarea în carantină pentru localitățle Sic și Săvădisla de sâmbătă, 24 octombrie, ora 00.00. Începând din acel moment se va putea circula doar în situații de strictă necesitate și cu declarație pe propria răspundere ori legitimație de serviciu.

video în continuare

sus(12)jos(5)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns