taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
conducta rupta apa somes iclod cluj gherla

Primele imagini cu conducta de apă Gherla – Cluj ruptă – VIDEO

Conducta de apă ruptă vineri de apele Someșului în zona Iclozel – Fundătura a lăsat fără apă la robinet Gherla și Dejul, dar și multe alte localități.

Potrivit Companiei de Apa Somes SA Cluj, localitățile afectate de întreruperile de apă provocate de avaria pe Aducțiunea Cluj-Gherla sunt Gherla, Dej, Iclod, Iclozel, Livada, Orman, comunele Fizeșu Gherlii, Țaga, Geaca, Cătina cu localitățile componente, sat Bunești, Cuzdrioara, Mănășturel, Urișor , Cășei, Rugășești, Chiuiești, Coplean, Câțcău, Nima, Salicea, Muncel, Cetan, Vad, Valea Groșilor, Bogata de jos, Bogata de sus, Curtuiușu Dejului, Calna, Dobrocina, Fodora.

conducta rupta apa somes iclod cluj gherla

conducta rupta apa somes iclod cluj gherla

conducta rupta apa somes iclod cluj gherla

Au apărut și primele imagini de la locul avariei. Este vorba despre o conductă cu diametrul de aproximativ 50 cm. La locul avariei au intervenit echipaje de la Compania de Apă. S-a anunțat că apa ar putea fi sistată până luni, 27 mai.

conducta apa rupta conducta apa rupta

La locul producerii rupturii au fost prezenți directorul Companiei de Apă Gherla Ovidiu Drăgan, primarul din Dej Morar Costan, prefectul de Cluj Aurel Cherecheș, președintele PSD Cluj Horia Nasra. „Având în vedere că localitățile Gherla, Dej și peste zece comune din zonă au rămas făra APĂ POTABILĂ după ce aducțiunea de apă s-a rupt la Iclod, solicit Companiei de Apă Someş, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Cluj, să intervină prompt în această speță. Am fost la fața locului și am constatat cu îngrijorare că situația nu este una bună. Clujenii din Gherla, Dej și comunele din zonă trebuie să aibă apă potabilă cât de repede, sper în câteva ore. Fac un APEL LA RESPONSABILITATE, îi invit pe vicepreședinții și președintele Consiliului Județean Cluj să vină la fața locului și să se asigure că instituția din subordine este operativă. Acești lideri județeni sunt bine plătiți de contribuabili pentru a fi permanent la dispoziția clujenilor, prin urmare le solicit să facă teren și să supervizeze lucrările, pentru că este vorba de o intervenție de urgență!”, a spus acesta.

video în continuare

Gherla și mai multe localități au rămas fără apă, s-a rupt magistrala de la Cluj

sus(2)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

5 comentarii

 1. Aoelu. Nu vad bine sau conducta aia e bagata 10 cm sub nivelul solului? Ce cauta acolo? Nu trebuia sa fie undeva la 2 metri sub sol?

  sus(39)sus(46)
 2. Pentru mine este clar din cea ce se vede în poze. Acel mal a fost erodat în timp și de s- a ajuns în aceasta situație. Intrebarile la care ar trebui sa se caute răspuns și cineva sa fie tras la răspundere sunt:

  1. De ce s-a ajuns în aceasta situație pentru ca malul trebuia consolidat de mult și nu lăsat Someșul sa sape. Deci aici compania de apa și cei de la apele romane ar trebui pedepsiți ca în ultimi ani nu si au făcut treaba.

  2. De ce bazinul de alimentare al orașului a fost gol?
  El este un stoc tampon pentru câteva ore al orașului?
  Deci domnule Drăgan așteptăm răspunsuri?

  sus(17)sus(22)

Lasă un răspuns