taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
investire primar consiliu local fizesu gherlii

Primarul Vasile Lup învestit pentru un nou mandat la Fizeșu Gherlii, consilierii locali au depus jurământul

Ședința  de constituire a noului consiliu local și învestirea primarului comunei Fizeșu Gherlii a avut loc marți, de la ora 13, în prezența prefectului Clujului, Mircea Abrudean.

Din totalul de 11 consilieri au fost validați până acum 10, după ce primarul Vasile Lup a renunțat la mandatul de consilier local câștigat. În locul rămas liber urmează să fie validată Măhălean Corina (PNL), într-o ședință programată pentru data de 5 noiembrie. Tot atunci va fi ales și noul viceprimar.

Noul consiliu local de la Fizeșu Gherlii are în componență 6 consilieri PNL, 2 PSD, 2 UDMR și 1 USR-PLUS.

Consilierii validați sunt Mureșan Alexandru, Măluțan Teodor-Aurel, Părău Grigore, Jucan Ioan-Constantin, Teglaș Claudiu-Ioan (PNL), Mureșan Virgil-Marinel, Cupșa Ioan (PSD), Lapoși Francisc, Zsevan-Czegher Annmaria (UDMR), Pașcu Vasile (USR-PLUS).

La festivitatea de la orele amiezii, primarul și consilierii locali au depus jurământul, iar Vasile Lup a primit eșarfa de edil-șef.

Prefectul Mircea Abrudean i-a felicitat pe noii aleși și le-a urat multă putere de muncă, într-o perioadă dificilă pentru întreaga comunitate.

vasile lup primar fizesu gherlii abrudean mircea prefect cluj

Primarul Vasile Lup (PNL) se află la al doilea mandat la conducerea comunei, care cuprinde satele Fizeșu Gherlii, Nicula, Bonț și Săcălaia.

„Oamenii din comună au văzut ce s-a făcut în ultimii patru ani, au fost mulțumiți de realizări și vor mai mult”, a declarat primarul, care a câștigat alegerile din 27 septembrie cu 60,68% din voturi.

sus(11)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns