taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
sabo gherla primar marius usl pnl

Primarul Sabo dezamagit de ruperea USL si de Tariceanu. La brat cu viceprimarul Neselean pana in 2016 VIDEO

Las la aprecierea gherlenilor decizia ruperii USL„, a declarat primarul Marius Sabo, dupa ce PNL, partid din care face parte, a iesit de la guvernare. „La nivelul judetului s-a luat hotararea ca in teritoriu sa se pastreze alianta USL, iar la Gherla alianta functioneaza in continuare„,

mai spune primarul.

In ceea ce-l priveste pe Calin Popescu-Tariceanu, care a parasit PNL, anuntand infiintarea unei noi formatiuni politice, primarul s-a aratat dezamagit de atitudinea politicianului, un nume important in PNL.

Sabo a comentat si speculatiile privind inlocuirea viceprimarilor din judet, mentionand ca nu se pune aceasta problema. „In prezent am o relatie foarte buna cu viceprimarul Ioan Neselean, relatie pe care imi doresc sa o pastrez pana in 2016„.

Primarul nu exclude constituirea unei noi majoritati in consiliul local al municipiului Gherla, in functie de evolutiile de pe scena politica, dar exclude orice colaborare cu PDL. In ce priveste UDMR, Sabo a declarat ca aceasta formatiune „este la guvernare, sa ramana acolo.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

6 comentarii

  1. Dar schimbarea parculetului nu o lasa la aprecierea gherlenilor d-nu primar Sabo ? Ca oricum numa' el isi doreste asta !! Inca nu s-a plans nici un gherlean ca il deranjeaza aspectul actual..!!

    sus(0)sus(0)
  2. Praf în ochi!!O declarație pentru marele electorat.Pentru cei care se mai pricep și mai ales au urmărit și urmăresc cu atenție și pe cifre ce se întâmplă realizează că politic nu numai că nu a spus nimic nou dar mai și minte.Păi,dacă mergi la braț cu viceprimarul până în 2016 ce mai vorbești despre faptul că nu excluzi formarea unei noi majorități în consiliul local???Cine să o formeze dacă PSD și PNL rămân împreună iar cel de la PPDD este cu voi???Ca să nu mai vorbim că UDMR v-a sprijinit și până acum,darmite de acum înainte,că este la guvernare!!! Eventual o majoritate PSD-5 +UDMR-3 + PDL-6 =14.Asta da!!O asemenea majoritate v-ar putea și suspenda!!!Însă știți că un asemenea scenariu nu se va realiza pt că viceprimarul este prea comod și mulțumit cu ce are acum.Eu,ca simplu alegător,dar nu prost cum mă consideră primarul prin declarația lui,aștept cu răbdare alegerile locale din 2016.Recapitulăm pentru cititori actuala majoritate-PSD=5,PNL=4,PPDD=1,UDMR=3.Spor la treabă!!!

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns