taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj

Primarul Neselean: nu s-au alocat bani pentru Zilele Municipiului 2020, s-au alocat bani pentru spital

Mai mulți primari din județul Cluj au anunțat în ultima perioadă faptul că vor renunța la organizarea Zilelor Municipiului sau Zilele Orașului în 2020, dată fiind situația actuală, cu epidemie de Coronavirus.

Primarul din Gherla, Ioan Neselean, a anunțat că la nivelul municipiului Gherla nu au fost alocați prin buget bani pentru evenimentul din acest an. El a precizat că începâdn din 2016, o sumă de aproape 250.000 de lei a fost direcționată în schimb spre spitalul municipal, pentru dotare și modernizare, banii provenind de la guvern și din bugetul local.

ioan neselean radio fir petru mihut

Declarația a fost făcută într-o emisiune în direct difuzată joi la amiază la Radio Fir. În studio s-a aflat și șeful Comitetului Local Pentru siguranță de Urgență Gherla, Petru Mihuț. Cei doi invitați ai moderatoarei Ioana Jeler au discutat și despre măsurile luate în oraș în această perioadă de epidemie, în atenție fiind și persoanele care se află în autoizolare la domiciliu.

Primarul din Gherla a mai declarat că în acest moment nu există la Gherla niciun caz confirmat cu noul Coronavirus și că, din păcate, sunt persoane care răspândesc zvonuri în acest sens. Neselean a îndemnat locuitorii orașului încă o dată să se informeze doar din surse oficiale.

În 2019, pentru Zilele Municipiului Gherla au fost alocați din bugetul local la începutul anului suma de 250.000 de lei, iar o solicitare de majorare la 300.000 de lei, făcută de administratorul public, a fost respinsă de executiv.

video în continuare – înregistrarea emisiunii

foto principală: arhiva

sus(16)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns