taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
ioan neselean primar gherla

Primarul Neselean a făcut anunțul privind o nouă candidatură la primărie

După mai multe intervenții în care s-a abținut de la a face declarații clare privind o nouă candidatură la funcția de primar, Ioan Neselean (PSD) a confirmat că are în vedere acest lucru.

Declarația privind o nouă candidatură la primărie a fost făcută miercuri la amiază, în timpul unei emisiuni difuzate în direct la Radio Fir.

Primarul a spus că a luat aceasta decizie cu cu gândul  să ducă la bun sfârșit proiectele sale.

În cadrul emisiunii moderată de Ioana Jeler, primarul a răspuns mai multor întrebări legate de administrația locală și a trecut în revistă problemele pe care le întâmpină în derularea unor proiecte și stadiul acestora, cum sunt bazinul de înot, modernizarea drumurilor, reînființarea unei creșe pentru copii, spitalul, noul centru SMURD.

video: înregistrarea emisiunii

foto: arhiva

sus(554)jos(440)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

6 comentarii

 1. Probabil s-a rezolvat situația de incompaibilitate a dlor actual și fost primar!!!! sau
  activitatea slaba avută. nu mai contează ???

  sus(48)sus(1)
 2. Nu ii este rușine sa candideze iar? Străzile sunt praf, spitalul la fel, pădurea de pe deal toată e tăiată, bazinul se tergiverteaza...orasul a decăzut rău de tot sub conducerea lui, pleacă sa nu te mai vedem..... Cu toată corvoada de necalificați din primărie....

  sus(63)sus(2)
 3. Daca sta iar doua luni inainte de alegeri pe toate colturile strazilor din centru, la ore cand trebuia sa fie la servici, de parca nu avea nici o treaba la biroul de vice-primar, si da mana cu toti necunoscutii de parca i-ar cunoaste de o viata numai ca sa-i "corupa" sa-l aleaga, cum a facut acum 4 ani poate mai are sanse la un nou mandat..!! Oricum, ar fi dezastru pt orasul asta, omul sfinteste locul, si se vede asta....

  sus(40)sus(2)
 4. O veste mai proastă ca asta nici că se putea. Oare cei de la PSD vor neapărat să dispară de pe scena politică, chiar nu e nici unul acolo care să gândească. Actualul primar este un incompetent, nu a fost în stare să atragă fonduri europene, avem un spital sub toată critica, străzi pline de gropi și murdare, multe intersecții și treceri de pietoni neiluminate, haos total în trafic din lipsa parcărilor, a poliției locale care nu-și face datoria, oraș fără o bază sportivă. Împreună cu cealaltă catastrofă de la PDL/PNL, mustăcoiosul, să-și lege câteva borduri de picioare și să se arunce în Someș când or fi apele mai mari.

  sus(57)sus(42)
 5. Propun aleșilor,(,mă doare în c** de culoarea politică),să aștepte un an ,se va face bazin de înot la liceul maghiar,unde contra cost ,tot orașul o să poate să înoate .era o.idee.

  sus(22)sus(10)

Lasă un răspuns