taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
emil pirtoc iclod primar

Primarul Emil Pîrțoc se pregătește pentru un nou mandat – „un iclodean pentru comuna Iclod” – VIDEO

Emil Pîrțoc conduce comuna Iclod din anul 2012 și consideră că încă mai sunt multe de făcut. Nu se teme de concurență și consideră că la alegeri mai sunt candidați, „aventurieri și de profesie”.

Edilul a câștigat cele două mandate din partea PSD, iar ultimele evoluții de pe scena politică l-au făcut acum să ia decizia de a candida ca independent. Primarul spune că a primit sprijinul PNL, dar și al altor partide. „Nu ar trebui să existe partide politice, ci dorința de a face mult și bine pentru cetățeni”, consideră el. „Candidatura de independent  nu implică nimic special, voi rămâne același om, devotat populației comunei și persoanelor care au nevoie de mine și încredere în mine”.

iclod aerian

Emil Pîrțoc spune că Iclodul arată vizibil schimbat dață de acum 8 ani, cu drumuri asfaltate, cămine culturale, un stadion, capele, canalizare în trei sate, terenuri întăbulate.

iclod alee

iclod stadion

„Îmi doresc ca în 2024 să arate ca un orășel de provincie, cu cetățeni fericiți și mulțumiți, cu acces la toate utilitățile, să se plimbe pe totuare ca lumea civilizată, să poată să își ducă copiii  la o grădiniță decentă. Sperăm să treacă și pandemia aceasta și să ne întoarcem la o viață normală!”

video în continuare

sus(56)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Poate să candideze și de pe lista Partidei Romilor că tot el o să iasă primar.Faptele vorbesc de la sine 👍👍👍

    sus(3)sus(0)

Lasă un răspuns