taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
valeaierii

Primarul din Valea Ierii, condamnat după ce a făcut un teren sportiv pe o suprafață înclinată

La patru luni până la alegerile locale, crește numărul primarilor din județul Cluj cu condamnare și care astfel, nu mai pot candida.

După ce zilele trecute și-a pierdut funcția primarul din Tritenii de Jos, Valer Sașa (PSD), aceeași soartă o are primarului din Valea Ierii, Duma Gabriel-Alexandru (PNL).

Curtea de Apel Cluj a decis să mențină condamnarea penală din dosarul în care primarul a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, scrie gazetadecluj.ro.

Primarul și inginerul primăriei, Ioan Boca, condamnat şi el la închisoare cu suspendare, au girat o afacere pentru terenuri sportive amenajate pe fonduri europene, care în realitate sunt amenajate pe suprafeţe înclinate, fiind impracticabile, mai scrie sursa citată. Cei doi au mai întocmit documentații pentru a primi bani europeni pentru o pistă de atletism, amenajată în cadrul stadionului comunal, dar care nu există decât pe hârtie.

Potrivit verdictului de la Curtea de Apel Cluj, primarul este condamnat la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de infracţiunea de abuz și i se interzice dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 2 ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei Valea Ierii/ Primăriei Iara.

Inginerul primăriei a primit tot 2 ani și 8 luni cu suspendare, iar pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei Gherla/ Primăriei Dej.

Primarul din Valea Ierii, Duma Gabriel-Alexandru, a câștigat alegerile locale din 2016 în fața contracandidatului  PSD cu 60,74% din voturi. În 2012, el a spulberat concurentul USL, după ce a obținut 76,28% din voturi.

În 2008, Duma Gabriel-Alexandru a candidat din partea formațiunii Forța Democrată, iar în turul al doilea l-a învins pe candidatul PNL, cu 58,66% din voturi.

sus(10)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns