taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
valer sasa triteni primar

Primarul din Tritenii de Jos a fost condamnat și și-a pierdut funcția, după 20 de ani

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a semnat miercuri un ordin privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al comunei Tritenii de Jos din județul Cluj.

Sașa Valer a fost condamnat în luna februarie 2020 de Judecătoria Turda la o pedeapsă de patru ani cu suspendare, pentru abuz în funcție. Apelul s-a judecat la Curtea de apel Cluj, care a redus pedeapsa la doi ani cu suspendare și interdicția de a mai candida ca primar în următorii trei ani.

Ediulul ocupă funcția de primar al comunei de 20 de ani. În 2016, Valer Sașa a fost ales primar din partea PSD și a obținut 47,07% din voturi. Cu patru ani înainte, în 2012, a câștigat un mandat din partea USL, când a obținut 70,95% din voturile oamenilor.

În 2008, Sașa Valer a câștigat primăria din partea PSD după două tururi, cu 53,89% din voturi. La fel s-a întâmplat și în 2004, când a obținut 60,52% din sufragii, in fața candidatului PRM.

În anul 2000, când a candidat din partea PSDR, s-a impus în fața contracandidatului PUNR, cu 56,81%, tot în turul al doilea al alegerilor.

În 1996 a candidat din partea CDR și a obținut 15,06% din voturi.

foto: arhiva

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns