taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
primar jucu pojar valentin

Primarul din Jucu pozitiv Covid, ce mesaj a transmis

Primarul din Jucu, Valentin-Dorel Pojar, a fost testat pozitiv pentru noul Coronavirus.

Într-o postare făcută miercuri pe rețelele de socializare, edilul a transmis că și soția sa este pozitivă și că în următoarele 14 zile vor sta izolați la domiciliu.

„În cursul zilei de ieri am primit confirmarea în urma testului covid, atât eu cât și soția mea suntem pozitivi. Astfel, împreună cu familia, suntem nevoiți ca în următoarele 14 zile să ne autoizolăm. Am luat și vom lua toate măsurile pentru a ne proteja pe noi și pe cei apropiați. Am manifestat forme ușoare ale virusului până în acest moment, iar în urma tratamentului sperăm ca evoluția să fie una bună. Vă îndemn să tratați cu maximă seriozitate tot acest fenomen și să respectați cu strictețe măsurile de igienă. Din punct de vedere administrativ, împreună cu colegii de la primărie, am întreprins toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea virusului. Sănătate la toată lumea!”, a transmis primarul.

foto: Facebook

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns