hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

neselean ioan primar gherla

Primarul anunță întâlnire publică cu cetățenii

S-ar putea să fie pentru prima data în istoria orașului ca un primar să iasă la discuții cu cetățenii. Anunțul a fost făcut de primăria Gherla, iar pe 7 februarie 2019, de la ora 16, este programată prima dezbatere publică pe teme de administrație locală. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură, ia alături de Ioan Neselean vor fi prezenți reprezentanți ai aparatului de specialitate al primarului.

„Când am candidat la primărie am spus că nu e nevoie sa vina lumea la mine în audiență, pentru că mă duc eu unde sunt chemat”, a declarat primarul Ioan Neselean într-o emisiune la Radio Fir.

„Multă lume nu știe ce înseamnă administrație. Trebuie să vorbim față în față, să explicăm că legea trebuie respectată, să explicăm cum se desfășoară o licitație, ce este SEAP”.

Primarul spune că într-un clasament al problemelor orașului, pe primul loc ar fi infrastructura. „În ultimii ani s-au reabilitat străzi, iar în martie sper să începem lotul 6 grupa 3. Ies mereu pe stradă, lumea mă abordează și îmi vine să întreb de ce n-au pus aceste întrebări acum 50 de ani, că de atunci sunt tot așa!”

O alta problemă importantă a orașului o reprezină câinii vagabonzi, în viziunea primarului. „Lumea nu știe că adăpostul are un număr limitat de locuri. Colaborăm cu Pro Canes din Germania, dar nu putem să strângem sute de câini, că nu avem unde să-i ducem. Câinii tot vin, mulți îi aduc din alte părți și nu e normal”.

Spitalul este un alt subiect. „Avem proiect pentru spital, pentru reabilitare și dotare policlinică. Noi ne străduim. Unii s-au băgat la spital, au confundat cu politica și habar n-aveau despre ce e vorba. Și-au băgat nasul și când au văzut ce e, și-au dat demisia”.

Primarul mai spune că dacă sunt probleme, răspunde la telefon și la 3 dimineața. „Mă duc unde mă cheamă, cu condiția să ne asumăm răspunderea, să nu ne ascundem”.

Neselean spune că întâlnirile cu publicul vor avea loc în fiecare lună de acum încolo.

sus(226)jos(137)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

 1. Cam atat... Bine ca blocuri ANL construim dar locuinte de servici pentru medici nu, asa ca ne miram ca medicii din spital sunt cum sunt... Pana cand nu sunt conditii atractive, nimeni nu va veni sa profeseze la spital, daca cumva nimereste aici probabil ca in scurt timp va pleca in alta parte.
  Politicul ar trebui tinut la distanta, n-ar trebui sa-si bage nasul in treburile spitalului dar la noi conteaza doar ciolanul...
  Desi ar trebui prevenita imbolnavirea populatiei, primaria mai degraba contribuie la inrautatirea starii de sanatate a cetatenilor prin aprobarea amplasarii antenelor de telefonie, azi-maine vor incepe sa functioneze si antenele ascunse in turnul catedralei armene din centru, in locul precautiei aducem intai otrava si vedem in urma ce rezultate produce iar daca suntem luati la rost ne acoperim cu masuratorile (bineinteles) masluite.

  sus(16)sus(9)
  • Ar trebui sa stiti ca locuintele ANL nu sunt locuinte sociale ci sunt locuinte dedicate tinerilor specialisti in diverse domenii (medicina , educatie, inginerie etc) si sunt repartizate dupa criterii bine stabilite tocmai pentru a atrage astfel de specialisti in localitatea noastra.

   sus(10)sus(23)

Lasă un răspuns