taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
demolare panou electoral usrg herla

Primăria Gherla: „Nu am demontat și nu am dispus demontarea panourilor de la sensul giratoriu”

Primăria Municipiului Gherla a reacționat după demolarea unui panou electoral al USR, amplasat în apropierea noului sens giratoriu de pe strada Clujului.

„Primăria Municipiului Gherla nu a demontat și nici nu a dispus demontarea panourilor publicitare din zona sensului giratoriu!”, este mesajul administrației locale.

Pentru a întări afirmația, municipalitatea a pus la dispoziție o adresă a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) / Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj (DRDP) / Secția de Drumuri Naționale Cluj.

În adresa înaintată Lidl IRM SCS se arată că „în urma verificărilor în teren din data de 29.07.2020 a modului de respectare al autorizațiilor nr. 6139/17.01.2020 – Construire sens giratoriu – DN1C km 44+300 și nr. 6140/20.01.2020 – Amenajare acces la Supermarket LIDL, emise de către Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj, Comisia CNAIR desemnată a constatat anumite neconformități. Printre altele, faptul că ”indicatoarele rutiere existente care nu mai corespund cu noua situație nu au fost demontate, de asemenea panourile publicitare existente”) și s-a impus termen pentru remedierea acestora.

„În această situație s-au aflat cele două panouri publicitare existente în zona noului sens giratoriu, unul pe domeniul public și celălalt pe proprietatea LIDL, care, în vederea confirmării execuției lucrărilor s-a impus a fi desființate. Ca urmare, Primăria Municipiului Gherla a solicitat proprietarului panoului publicitar amplasat pe domeniul public să ia măsuri pentru desființarea acestuia în cel mai scurt timp posibil, în vederea respectării prevederilor autorizațiilor și a normelor tehnice în vigoare privind siguranța circulației.

La data recepției cele două panouri erau demontate, dar demontarea nu a fost nici dispusă, nici executată de primărie”, se mai arată în comunicatul primăriei Gherla. „Pentru susținerea afirmațiilor noastre vă invităm să parcurgeți materialul semnat de către Șeful secției Drumuri Naționale Cluj Napoca, ing. Mircea Bun.”

cnair panou demolat gherla

Panoul respectiv, care are un proprietar privat, a fost demolat la  sfârșitul lunii iulie, cu puțin timp înainte de recepția lucrărilor.

Un panou electoral USR pus la pământ cu excavatorul – VIDEO

sus(15)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns