taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
bontida primarie

Primăria Bonțida cheamă locuitorii la discuții despre dezvoltarea comunei

La nivelul comunei Bonțida urmează să se elaboreze Strategia Locală de Dezvoltare. În acest sens, a fost constituit un grup de inițiativă, cu scopul demarării procesului consultativ al locuitorilor.

„Dorința noastră este ca această strategie să se concretizeze într-un document de lucru flexibil și dinamic, rezultat al unui proces participativ al comunității locale (consilieri locali, reprezentanti ai scolilor, ai Bisericii, ai mediului de afaceri local, ai ONG-urilor din comuna, reprezentanti ai sistemului de sanatate, precum si alte persoane, în concordanță cu prioritățile naționale de dezvoltare cuprinse în Planul Național de Dezvoltare.
Considerăm că participarea la acest proiect poate fi esențială pentru a asigura un proces cât mai imparțial și mai bine argumentat, de definire a priorităților viitoarei strategii de dezvoltare a comunei”, a anunțat primăria.

Întâlnirea este programată pentru ziua de luni, 30 august 2021, de la ora 10, la sediul primăriei, în sala de ședințe.

În urma discuțiilor de urmărește identificarea principalelor nevoie ale comunei, precum și trasarea celor mai semnificative direcții de dezvoltare a comunei Bonțida pentru perioada 2021-2027.

foto: arhiva/Facebook

sus(1)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?