taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
gherla noapte dragos voda

Prima noapte sub pragul de îngheț, urmează zile reci, ninsori la munte

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost foarte rece, iar temperaturile au coborât spre dimineață sub pragul de îngheț. De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rece pentru toată țara, valabilă până luni dimineață.

Sâmbătă dimineața între orele 4 și 5 s-au înregistrat temperaturi de  -1,3 grade Celsius la Cluj-Napoca și -2,3 grade la Dej. La Gherla au fost -2 grade. Sunt cele mai coborâte valori înregistrate până acum în această toamnă.

Meteorologii avertizează că vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a României, cu valori termice pe timpul zilei mult mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă.

La munte, mai ales în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1500 m, vor predomina ninsorile și pe alocuri se va depune strat de zăpadă.

Începând de vineri, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, imprevizibile, ce pot apărea în orice moment în perioada sezonului rece, pentru siguranța participanților la trafic, a fost închisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe Transalpina, pe tronsonul kilometric 34+800 metri – 59+800 metri, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului.

foto: arhiva

sus(4)jos(4)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?