taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
expozitie foto alexandru ciornea gherla centrul turistic

Prima expoziţie de fotografie minimalistă la Gherla, cu Alexandru Ciornea – VIDEO

Amatorii de artă din Gherla au avut prilejul să ia parte la o prima expoziţie de fotografie minimalistă. A expus Alexandru Ciornea, un fotograf care încearcă să surprindă esenţa lucrurilor prin imagini cât mai simple.

La 38 de ani împliniţi în urmă cu câteva zile, Alexandru Ciornea şi-a făcut un frumos cadou, prima expoziţie personală.

Când aveam 7-8 ani, un vecin ne-a făcut copiilor de la bloc câteva poze. Le-am văzut după ce le-a developat şi m-am îndrăgostit instantaneu de pozat”, a povestit Alexandru primul contact cu lumea fotografiei. „Apoi m-am înscris la cercul foto de la Clubul Copiilor din oraş, unde am activat patru ani. Eram fascinat!

Primul aparat DSLR l-a cumpărat în urmă cu zece ani, când s-a apucat mai serios de treaba. Recunoaşte că pasiunea lui e cam costisitoare, dar satisfacţia merită pe deplin. În prezent foloseşte un Canon 5D Mark II şi un Canon 7D, plus mai multe obiective.

Fotografiile expuse sunt realizate atât în ţară, cât şi în străinătate, în Italia sau Spania. Recent a fost la Cernobîl, în Ucraina, alături de Cristian Lipovan.

„Sper să fac chestia asta până la adânci bătrâneţi, să călătoresc şi să surprind fotografii unice„, este dorinţa lui Alexandru, care spune că expoziţia de la Gherla ar putea fi deschiderea pentru alte evenimente de acelaşi gen.

Vineri seara a avut loc la Centrul de Informare Turistică verinsajul expoziţiei foto, la care a fost prezent autorul, prieteni şi cunoştinţe din domeniu, consumatori de artă. Din partea instituţiei a vorbit managerul Monica Pătac, care a înmânat fotografului o diplomă pentru realizările sale.

Vizitatorii de la galerie au putut admira lucrările, au primit răspunsuri la întrebările legate de fotografii şi l-au felicitat pe autor pentru că şi-a îndeplinit visul.

Expoziţia poate fi vizitată până pe 16 iunie 2017.

video, în continuare

sus(17)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns