hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

casa cultura gherla primar cetateni

Prima dezbatere primar – cetățeni la Gherla – VIDEO

La Casa de Cultură din Gherla a avut loc joi de la ora 16 prima întâlnire – dezbatere pe probleme de administrație locală.

Au fost invitați să ia parte cetășenii orașului care se confruntă cu diverse probleme sau care au întrebări ce privesc municipalitatea. Au răspuns primarul Ioan Neselean, șeful serviciului urbanism Vasile Morar, șeful serviciului financiar-contabil Nicușor Fărcaș, șeful Poliției Locale Ioan Georgiu, șeful ADP Gherla Genel Mureșan, managerul spitalului Mihaela Șomlea.

La eveniment au luat parte câteva zeci de persoane, cetățeni cu diverse probleme, reprezentanți ai unor partide politice, iar subiectele abordate au fost diverse.

Între acestea, problemele de la drumurile din Băița, starea drumurilor din oraș, probleme de la spital, activitatea Poliției Locale, semafoare, colectarea selectivă a deșeurilor, diverse.

Discuțiile, uneori în contradictoriu, s-au întins pe durata a peste două ore. La final, primarul a anunțat că de acum încolo, astfel de întâlniri vor avea loc în fiecare lună și vor fi anunțate din timp.

video, în continuare

sus(222)jos(62)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

4 comentarii

 1. In 2 ani de mandat nu sa facut nimic vai de noi probabil cel mai slab primar pe care la avut Gherla

  sus(83)sus(1)
  • Ba da, a incheiat pactul nescris cu antenistii ca tacit le da voie sa-si amplaseze antenele in turnul catedralei armene din centru si unde mai vor ! Nu conteaza ca radiatiile electromagnetice pot dauna sanatatii, doar ca semnalul sa fie bun si antenistii sa-si ia premiile groase de la sefi pentru ca au rezolvat problema! Sanatatea populatiei nu conteaza pe la noi. Daca ar conta atunci deja s-ar fi reglementat amplasarea antenelor prin hotarare de consiliu local si ar fi fost luate masurile ca antenele din turnul catedralei sa fie demontate si duse inapoi acolo de unde au fost aduse. Astia ne cred prosti, sursele spun ca le-au camuflat si mai bine miercuri seara cand antenistii actionau in turn ca hotii.
   Armeanul cu antecendente de consilier local le-a uns bine pe factorii de decizie ca sa-si inchida ochii de dragul lor si sa treaca cu vederea peste amplasarea antenelor doara nu le vede lumea si sunt bine ascunsi acolo sus, doar au mai facut asta cei de la primarie si in trecut cu pilonul din curtea casieriei Electrica si cu antenele de langa scoala generala nr 1.

   sus(56)sus(3)
 2. Mai bine ar deschide turnul bisericii în scop turistic ca și în orașele lumii civilizate.,acum catedrala parcă e o închisoare.

  sus(13)sus(0)
  • Sustin ideea ! Insa pana cand antenistii domnesc acolo si nici primariei nu-i pasa de sanatatea cetatenilor respectiv nu face nimic pentru demontarea echipamentelor amplasate nu sunt sanse pentru asta. Alta problema ar fi ca din ceea ce am inteles de la unii credinciosi armeni, in cadrul parohiei consiliul parohial se rezuma la un singur om - autoproclamatul curator si deciziile se iau doar de catre aceasta persoana fara dezbateri si discutii din cadrul consiliului parohial ori cu enoriasii, preotul semneaza tot "ca si primarul".

   sus(12)sus(0)

Lasă un răspuns