irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
armeni roman festival garabet ibraileanu

Prezență gherleană la Festivalul Naţional „Garabet Ibrăileanu” de la Roman – VIDEO

În perioada 12-13 mai 2023, o delegație a comunității armenești din Gherla, condusă de Erika Ursan Esztegar, a fost prezentă la cea de a VI-a ediţie a Festivalului Naţional „Garabet Ibrăileanu”. Evenimentul a fost organizat de sucursala UAR Roman, cu participare a sucursalelor din țară.

Tradiţionala manifestare literară a fost onorată şi de preşedintele Uniunii Armenilor din România, scriitorul Varujan Vosganian.

Întâlnirea desfăşurată în salonul mare al hotelului „Mariko Inn” din municipiul Roman a fost deschisă de preşedintele sucursalei UAR Roman, dr. Emanuel Nazaretian, care după ce a salutat asistenţa, a prezentat programul celor două zile.

În centrul atenţiei a figurat masa rotundă referitoare la viaţa şi activitatea literară a lui Garabet Ibrăileanu, fiind dezbătută pe larg locul şi importanţa operei scriitorului şi criticului literar de origine armeană.

De asemenea, au fost premiaţi oamenii de litere care au avut o contribuţie însemnată la popularizarea operelor literare ale scriitorului. Au fost prezentate cu același prilej şi ultimele apariţii editoriale inspirate din opera sa.

Cu ocazia festivalului, ansamblul de dansuri „Vartavar” din Bucureşti a susţinut un spectacol de dansuri, din programul ultimei zile nelipsind obişnuitul concert instrumental.

Szekely Csaba

video gherla info imagini Roman TV

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns