taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj

Prevenirea traficului cu obiecte de patrimoniu cu elevii de la liceul Ana Ipătescu la Castelul Banffy – FOTO

Două clase de elevi de la liceul „Ana Ipătescu” din Gherla au participat vineri la o activitate educativă extrașcolară la Castelul Banffy de la Bonțida.

Elevii claselor a X-a B și a XI-a C, însoțiți de profesoarele Corina Iftinca, Ielcean Claudia și Retegan Violeta, au participat la o acțiune inițiată de Poliția Cluj-Napoca, departamentul Prevenire. Acțiunea face parte dintr-un program național de prevenire a traficului cu obiecte de patrimoniu.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaElevii au beneficiat de informații utile despre obiectele de patrimoniu, valoarea acestora și importanța formării unei atitudini civice, în rândul tinerilor, de păstrare in situri a patrimoniului și de participare activă la prevenirea traficului de acest gen.

Elevii au avut parte  de un tur ghidat al Castelului Banfy și s-au bucurat de o zi minunată în grădina și curtea celebrelor ziduri, unii dintre ei cu gândul la următorul „Electric Castle”.

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns