hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

Prevenirea traficului cu obiecte de patrimoniu cu elevii de la liceul Ana Ipătescu la Castelul Banffy – FOTO

Două clase de elevi de la liceul „Ana Ipătescu” din Gherla au participat vineri la o activitate educativă extrașcolară la Castelul Banffy de la Bonțida.

Elevii claselor a X-a B și a XI-a C, însoțiți de profesoarele Corina Iftinca, Ielcean Claudia și Retegan Violeta, au participat la o acțiune inițiată de Poliția Cluj-Napoca, departamentul Prevenire. Acțiunea face parte dintr-un program național de prevenire a traficului cu obiecte de patrimoniu.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaElevii au beneficiat de informații utile despre obiectele de patrimoniu, valoarea acestora și importanța formării unei atitudini civice, în rândul tinerilor, de păstrare in situri a patrimoniului și de participare activă la prevenirea traficului de acest gen.

Elevii au avut parte  de un tur ghidat al Castelului Banfy și s-au bucurat de o zi minunată în grădina și curtea celebrelor ziduri, unii dintre ei cu gândul la următorul „Electric Castle”.

sus(11)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns