hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

jucu rugby alin petrache primar pojar

Preşedintele Federației Române de Rugbi în vizită la Jucu

Comuna Jucu a avut parte vineri de oaspeţi înalţi ai sportului românesc. Localitatea de pe Valea Someşului Mic s-a bucurat de vizita preşedintelui Federaţiei Române de Rugbi, Alin Petrache, însoţită de secretarul general FR Rugbi, Florin Matei.

Reprezentanţii federaţiei cu mingea ovală s-au întâlnit cu primarul comunei Valentin Dorel Pojar şi cu conducătorii CS „Speranţa”. Gruparea sportivă din Jucu are şi o secţie de rugbi, iar anul trecut s-a înfiinţat şi o echipă din care fac parte 30 de copii, majoritatea elevi în cadrul Şcolii Gimnaziale „George Bariţiu” din localitate.

Oaspetele bucureştean a vizitat bazele sportive din Jucu şi s-a întâlnit cu preşedintele secţiei rugbi a CS „Speranţa” Jucu, Alexandru Paloşanu, fost jucător la Universitatea Cluj, fiul fostului internaţional de la Agronomia Cluj, Alexandru Paloşanu şi cu preşedintele clubului, Liviu Pop, cu care s-a înţeles în privinţa dezvoltării acestei discipline sportive în comuna din vecinătatea Clujului.

Specialiştii din Capitală au rămas plăcut impresionaţi de condiţiile de pregătire şi de joc de la Jucu, formaţia locală dispunând de echipament adecvat, mingi şi de terenuri foarte bune. Să nu uităm că în comună există două stadioane, cel din Jucu de Mijloc şi Arena Jucu. Deci, există condiţii bune pentru dezvoltarea rugbiului în zonă.

Cu ocazia deplasării în Transilvania preşedintele FR Rugbi a mai vizitat municipiile Turda şi Baia Mare.

Pe Valea Someşului Mic şi comuna Iclod se poate lăuda cu un centru de rugbi pentru copii. Primarul Emil Pîrţoc a ocupat mulți ani funcţia de preşedinte al Colegiului Central de Arbitri din cadrul FR deRugbi.

Szekely Csaba

foto: ziarulfaclia.ro

sus(9)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns