taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
gradinita borsa

Preşcolarii din Borşa au grădiniţă nouă

Sunt noutăți frumoase de la Școala Gimnazială Borşa, la începutul noului an şcolar: o clădire nouă pentru o grădiniță cu trei săli de clasă, gata pentru a primi copii. Lucrările de construcție au fost efectuate de primăria comunei.

Până acum la grădiniţă s-au înscris 30 de preşcolari, care vor învăţa sub coordonarea unei singure educatoare. În aceste zile se asigură şi materialele didactice necesare bunei desfăşurări a procesului instructiv-educativ.

gradinita borsa

Puține unităţi de învăţământ sunt în mediul rural în judeţul Cluj aşa aranjate şi dotate, cum este cea din comuna Borşa. Aici există și un muzeu de etnografie şi artă populară, cu o bogată colecţie de exponate.

Cei 135 de elevi dispun şi în noul an şcolar de condiţii excelente. Pe holurile şcolii sunt expuse cele mai reuşite lucrări de desen şi sculptură ale copiilor, tot acolo se găsesc şi diplomele şi cupele obţinute de-a lungul anilor de elevii claselor I-VIII la diverse concursuri şi olimpiade şcolare.

borsa gradinita

foto: Facebook/Satul meu Borșa Cluj

La Şcoala Gimnazială Borşa se doreşte pe viitor amenajarea unui miniteren de fotbal, cu gazon sintetic, în curte, care va putea fi folosit atât de elevii, cât şi de preşcolari.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar are loc în curtea școlii, luni, 9 septembrie, începând cu ora 9.

Szekely Csaba

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns