taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor mariflor gherla locuri de munca sofer angajare dej cluj
preot cruce

Preoți sancționați pentru că aveau enoriași în biserică, la slujba de duminică, la Gherla

De la intrarea municipiului Gherla în carantină, au fost realizate filtre mixte, constituite din jandarmi, poliţişti locali la intrarea, respectiv ieşirea din localitate, precum și în zona gării CFR Gherla. De asemenea, la nivelul municipiului Gherla, a acţionat si un echipaj de intervenţie, care a efectuat activităţi de patrulare în interiorul localităţii, sprijinind și activitatea filtrelor

Astfel, au fost executate un număr de șase acţiuni punctuale independente cu efective de jandarmi, respectiv cinci acţiuni comune cu efective din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, având ca scop verificarea modului de respectare a prevederilor Lcgii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, coroborate cu noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, urmărind totodată şi prevenirea producerii faptelor antisociale.

Potrivit Jandarmeriei, au fost legitimate 46.112 persoane și au fost controlate 32.660 de autovehicule. Ca urmare a nerespectării Legii 55/2020 au fost aplicate 365 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 87.200 lei.

Duminică, 22 noiembrie 2020, în cadrul unei acţiuni comune cu efective din cadrul poliției, au fost verificate și lăcașurile de cult de pe raza municipiului Gherla.

S-au constatat încălcări ale legislației în cazul a trei biserici, respectiv prezenţa unor enoriaşi în interiorul acestora pe timpul desfășurării slujbei religioase.

Preoţii care slujeau în acele biserici și-au recunoscut vina și au fost sancționați cu avertismente scrise, ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 55/2020.

foto: arhiva

sus(73)jos(58)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Bine ca la idiotii astia care fac ce vreau si sfideaza pe toata lumea le dau averismete scrise, iar la amaratii care nu masca le dau amenzi si aici nu vorbesc de idiotii care nu o poarta de smecheri.

    sus(6)sus(11)

Lasă un răspuns