taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
cosmina leuca superstar

Preoteasă din Gherla, voce de Celine Dion, în concurs la TV, la Superstar – VIDEO

O tânără din Gherla a participat la concursul de talente Superstar de la Pro TV.

Sâmbătă seara, Cosmina Leucă, în vârstă de 25 de ani, și-a demonstrat talentele vocale în fața juraților, care au comparat-o imediat cu Celine Dion.

Tânără a dezvăluit că este preoteasă, iar prima piesă interpetată a făcut jurații să fie reticenți și să acuze falseturi, cel mai probabil cauzate de emoții.

Ei au rugat-o pe Cosmina să cânte altă piesă, moment în care talentul a răbufnit și i-a lăsat pe toți mască. Cu toții au recunoscut că există valoare, iar la momentul adevărului, Carla’s Dreams, Smiley și Marius Moga i-au acordat trei de „DA”, pentru a avansa în concurs.

Cosmina Leucă, originară din Vatra Dornei și stabilită în prezent în Gherla, este psiholog, are o fetiță de un an și nouă luni și a mers la concurs însoțită de soțul ei.

Potrivit paginii personale de Facebook, are un Master în Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie la Facultatea De Psihologie și Știintele Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

video în continuare

sus(174)jos(18)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?