taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj

Premii și mențiuni pentru elevii de la Clubul Copiilor din Gherla și Dej la Olimpiada de Meșteșuguri de la Sibiu

În perioada 24 – 30 iulie 2018, Muzeul Astra din Sibiu a găzduit, așa cum face an de an, într-o tradiție tezaurizată, a XXIII-a ediţie a fazei naţionale a Olimpiadei “Meşteşuguri artistice tradiţionale”.

Evenimentul a fost organizat de Muzeul ASTRA în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu.

Ediţia din acest a reunit peste 250 de participanţi, din mai multe de 30 de județe, inclusiv Sibiu și municipiul București, dar şi din străinătate – Mexic, Republica Bulgaria şi Republica Moldova.

Echipajul judetului Cluj a fost format din cinci elevi din Gherla, Dej, Huedin și Cluj-Napoca. Elevii de la Clubul Copiilor din Gherla și Dej au fost îndrumați și însoțiți de prof. Daniela Katona.

galerie foto – imagini de la olimpiadă

galerie foto gherlaCornea Tania Adelina, de la Clubul Copiilor Gherla, a obținut premiul I la secţiunea confecţionat podoabe – instructor Katona Daniela.

Balazs Andor de la Clubul Copiilor Huedin a obținut premiul I  la secţiunea prelucrarea lemnului – instructor Benk Andraş.

Gavriş Nadia, de la Liceul Teoretic “Octavian Goga” din Huedin, a obținut premiul II la secţiunea Confecţionat piese costum popular – instructor Şaitiş Adriana.

Pîrv Maria, de la Liceul Lucian Blaga din Cluj Napoca, a obținut premiul III la secţiunea cusături manuale – instructor Făt Rebeca.

Galu Lorena, de la Clubul Copiilor Dej, a obținut menţiune I la secţiunea confectionat podoabe – instructor Katona Daniela.

sus(5)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns