hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

viktor orban

Premierul ungar Orban Viktor vine la Cluj

Premierul Ungariei, Orban Viktor, va fi prezent la Cluj în perioada 30 septembrie – 1 octombrie, la mai multe manifestări organizate de Eparhia Reformată a Ardealului, printre care se numără inaugurarea unui muzeu, informează Agerpres.

Coordonatorul de presă al Eparhiei Reformate a Ardealului, Kiss Gabor, a declarat marți, că la manifestări sunt așteptate 2.500 de persoane, printre care 500 de preoți și episcopii reformați din Bazinul Carpatic.

„De la ora 11 va avea loc o slujbă în Biserica centrală de pe Kogălniceanu. După aceea o să meargă împreună cu episcopii reformați din Bazinul carpatic la Institutul protestant teologic, unde o să aibă un discurs. Institutul protestant teologic chiar acum a fost renovat și de aceea o să vină în special. Apoi, lângă institut, o să inaugureze Muzeul reformat. În 1 octombrie va participa la inaugurarea Bisericii reformate din Florești. Vor fi mai mult de 500 de preoți reformați, protestanți și unitarieni, în special din România, și episcopii din Bazinul carpatic. Ne așteptăm la o participare de 2.000-2.500 de persoane’, a detaliat Kiss Gabor.

Potrivit sursei citate, manifestările respective sunt organizate cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la Reforma protestantă.

sus(5)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns