hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

fotbal unirea geaca camarasu

Premieră la Unirea Geaca – doi africani pe teren – victorie cu Unirea Cămărașu

Cu ocazia etapei XXI, Unirea Geaca a evoluat duminică în deplasare, împotriva echipei Unirea Cămăraşu.

Începutul jocului a fost unul echilibrat, fără ocazii de gol până în minutul 20, când căpitanul gazdelor, Vermesan Angel, a reuşit un gol frumos, de la aproximativ 35 de metri.

Golul încasat pare că i-a trezit pe jucătorii Unirii Geaca, iar în minutul 35, căpitanul echipei, Matei Răzvan restabileşte egalitatea dintr-un penalty obţinut de Cionca Paul. După alte 5 minute, acelaşi Cionca Paul marchează pentru 2-1 cu un lob inteligent, peste portarul advers. Cu 3 minute înaintea pauzei, Tineghe Stelian, îl găseşte excelent pe Tarcea Radu, care marchează din nou pentru Unirea Geaca, stabilind scorul pauzei, 3-1 pentru Unirea Geaca.

De menţionat în această repriză şi o lovitură liberă, bătută excelent de jucătorul Unirii Geaca, Cetanas Răzvan, care din păcate pentru oaspeţi a întâlnit trasversala porţii apărate de Câmpan Horaţiu.

fotbal unirea geaca camarasu

Partea secundă a jocului a fost una destul de fragmentată, ceea ce pare că a fost în avantajul oaspeţilor, care au reuşit să-şi conserve avantajul, chiar dacă gazdele de la Unirea Cămăraşu au lovit de două ori bara. Cu 10 minute înainte de final, Tarcea Radu iese din nou în evidenţă şi reuşeşte dubla cu un şut frumos de la aproximativ 20 de metri.

Cu ocazia acestei partide, în lotul echipei Unirea Geaca a avut loc o premieră. Pe teren au evoluat şi doi jucători africani, respectiv Toweh Oluwatoba Timothy din Nigeria şi John Mbarica Akenji Tanjong din Camerun, care din fericire au trecut rapid peste emoţiile debutului şi s-au descurcat încurajator pentru viitoarele partide.

Rezultatele etapei liga a V-a, zona Mociu

Unirea Gădălin – Viitorul Sopor 5-1
Înfrăţirea Căianu – Meteor 2016 Mociu 5-4
Avântul Suatu – Gloria Cătina 2-9
Unirea Cămăraşu – Unirea Geaca 1-4
Meteor Mociu – Gloria Berchieșu 1-1
Recolta Frata – Luceafărul Ghirisu Român 0-3

Paul Bărbos

sus(11)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns