taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
biserica adventista gherla

Prelegeri biblice şi momente muzicale la Biserica Adventistă Gherla

La Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Gherla s-a încheiat seria prelegerilor biblice cu titlul generic „Dragostea scrisă cu sânge”, susţinută de pastorul Ruszulyi Richard din Spania.

Timp de opt seri, pe lângă temele dezbătute în lăcaşul de cult au avut loc şi programe muzicale susţinute atât de grupurile vocale ale bisericii, cât şi de invitaţi.

În prima seară a evoluat corul tinerilor ale bisericii adventiste din Gherla condus de Petrovics Tünde, acompaniat la pian de prof. Kovács Hajnal şi Csorba Erika. A doua seară a încântat asistenţa corul mixt al bisericii adventiste din Sic format din 30 de membri. Seara a treia a fost marcată de prezenţa unui cvartet de suflători condus de Sallai Andrei, iar în următoarele prelegeri biblice partea muzicală a constat în recitalurile solistelor Petrovics Tünde din Gherla şi Orbán Nóra din Cluj-Napoca. În ultima seară, sâmbătă, 11 ianuarie, a evoluat din nou corul tinerilor, urmat de un recital la corn susţinut de Ababei Eusebiu de la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare, acompaniat la pian de Csorba Erika.

S-a încheiat seria obişnuitelor evanghelizări de la începutul anului şi la Biserica Adventistă din comuna Unguraş, unde pastor este gherleanul dr. Kovács Árpád şi unde în fiecare seară pe lângă prelegerile biblice în program au figurat şi sfaturi medicale. Între 12-18 ianuarie 2020, astfel de prelegeri biblice vor fi prezentate în cadrul Bisericii Adventiste din Sic, unde în seara zilei de vineri, 17 ianuarie va cânta şi corul bisericii adventiste din Unguraş dirijat de prof. Kovács Hajnal din Gherla.

Szekely Csaba

sus(5)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns