taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
evanghelizare ciresoaia

Prelegeri biblice la Cireşoaia

În perioada 2-9 februarie, în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din localitatea Cireşoaia din judeţul Bistriţa-Năsăud are loc tradiţionala săptămână de evanghelizare, la care alături de creştinii gazdă participă şi mulţi invitaţi şi oaspeţi din municipiile Dej şi Gherla, dar şi din judeţul Mureş.

De această dată, tematica a fost „Relaţii familiare – pace sau tensiune”. Pastorul acestui frumos lăcaş de cult este gherleanul dr. Kovács Árpád, autorul mai multor cărţi pe teme religioase, iar în cadrul acestor seri de suflet a cântat la pian şi soţia sa, prof. Kovács Hajnal, coordonatorul multor copii gherleni talentaţi la diferite instrumente şi care urmează cursurile Şcolii de muzică „Augustin Bena” din Cluj-Napoca.

Vineri, 7 februarie, invitatul serilor de prelegeri biblice, Balla Károly, originar din Sic, a abordat „Planul lui Dumnezeu cu bărbaţii”, iar sâmbătă, 8 februarie, tema predicii a fost „Planul lui Dumnezeu cu femeile”. În ambele seri, fraţii Bede Róbert si László din Oradea au susţinut un concert de muzică religioasă, momente artistice de mare sensibilitate, gustate din plin de creştinii care au luat loc în sala de rugăciune din centrul comunei bistriţene.

La sfârşitul evenimentului, participanții au plecat acasă cu ultimele apariţii ale Editurii „Viaţa şi sănătatea”.

Astfel de seri de evanghelizare au fost organizate recent şi în cadrul bisericilor adventiste din Gherla şi Unguraş.

Szekely Csaba

sus(2)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns